Hvordan Kan En Student Finne En Anstendig Jobb?

Hvordan Kan En Student Finne En Anstendig Jobb?
Hvordan Kan En Student Finne En Anstendig Jobb?

Video: Hvordan Kan En Student Finne En Anstendig Jobb?

Video: Hvordan Kan En Student Finne En Anstendig Jobb?
Video: Hvordan kombinere jobb, familie og studier 2024, Kan
Anonim

Langt borte er stipendiedagene, hvor man kan leve godt i en hel måned … Du kan bare gå til butikken et par ganger for moderne studentbetalinger. Og jeg vil spise. Det er grunnen til at dagens studenter er preget av sin spesielle oppfinnsomhet og lur. Tross alt må du tjene penger. I dag er det mange ledige stillinger som gjør at universitetsstudenter kan tjene gode penger.

Hvordan kan en student finne en anstendig jobb?
Hvordan kan en student finne en anstendig jobb?

I de fleste bedrifter og selskaper, etter å ha hørt uttrykket “Jeg er en heltidsstudent, på jakt etter en jobb,” nekter de straks i en eller annen form. Men hvis du prøver, kan du finne mange steder der tvert imot studenter som ønsker å tjene penger er velkomne og ventet med nesten åpne armer.

1) Telefonsentre. For å begynne å jobbe som operatør i en av disse organisasjonene, trenger du ikke spesialundervisning. Og viktigst av alt, arbeidsplanene er vanligvis gratis. Du må jobbe minst 4 timer om dagen. I tillegg er det nattevakter og jobber bare i helgene. Enig, ideelle forhold for studenter som ønsker å tjene penger. Betaling skjer hver time. Fra 50 til 200 rubler. per time (avhengig av by).

2) Barer, kafeer, restauranter, nattklubber. Hvis det er mulighet for å sove på forelesningene, kan du prøve å få jobb som bartender og kelner. Evig søvnmangel kan kompenseres med et godt tips. Det er bedre å få denne jobben bare for sjeldne deltidsjobber. Maksimalt 2-3 ganger i uken. Ellers kan søvnmangel følges av helseproblemer. Lønnen har to komponenter: lønn og tips. Lønn fra 5 til 15 tusen rubler.

3) Legge ut annonser, distribuere brosjyrer. Det er nesten ingen krav her. Når du leter etter en jobb, er det best å kontakte et reklamebyrå eller kontorene til mobiloperatører. Timebetaling fra 70 til 200 rubler.

4) Arbeid i banker. Nylig har alle banker rekruttert unge promotorer til deltidsjobber. Finansiell utdanning er valgfri for denne jobben. Nødvendige krav: omgjengelighet, vennlighet og stressmotstand - når alt kommer til alt innebærer arbeid kommunikasjon med mennesker. Arrangørens oppgaver inkluderer konsulentklienter og opplæring av dem til å jobbe med elektroniske terminaler og Internett-banktjenester. Betalingen består av lønn og renter (avhengig av hvor mange kunder som bruker bankens tjenester med din hjelp).

Anbefalt: