Hvordan Bevise Dine Kvalifikasjoner

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bevise Dine Kvalifikasjoner
Hvordan Bevise Dine Kvalifikasjoner

Video: Hvordan Bevise Dine Kvalifikasjoner

Video: Hvordan Bevise Dine Kvalifikasjoner
Video: 🌟❤️ Ley de Atracción Técnica Poderosa El Vaso con Agua Ho´ponopono 🌟❤️ 2024, April
Anonim

I lang tid har russiske spesialister jobbet og bodd i nesten alle land i verden, og strømmen til de som forlater avtar ikke - snarere tvert imot! Men for å få en kvalifisert jobb i et fremmed land, må du bekrefte dine kvalifikasjoner.

Hvordan bevise dine kvalifikasjoner
Hvordan bevise dine kvalifikasjoner

Bruksanvisning

Trinn 1

Først og fremst må du takle bekreftelse av kvalifikasjoner for å overholde utdanningsstandardene i landet du skal. Her er kravene til alle spesialiteter forskjellige. Noen kvalifikasjoner bekreftes bare på grunnlag av et vitnemål. Noen, for eksempel en IT-spesialist, - basert på en viss tjenestetid i spesialiteten. Et vitnemål kan ikke engang være nødvendig i det hele tatt. Vær imidlertid forberedt på at du må fremlegge et vitnemål og bevise at du har erfaring. Dette er kravene som oftest stilles i vestlige land til russiske spesialister. Vær også forberedt på å ta en spesiell engelsk ferdighetsprøve (hvis du reiser til et engelsktalende land) IELTS. Bestått poengsum er minst 6. Hvis du ikke kan bestå IELTS, godtar ikke Innvandringsdepartementet dokumentene dine.

Steg 2

Du må sertifisere dokumenter som viser din utdanning og kvalifikasjoner. Som regel er en spesialkomité i ankomstlandet ansvarlig for sertifisering. Send inn forespørselen din til den aktuelle komiteen. Som svar på det, vil du få tilsendt en liste over dokumenter som kreves for innsending, samt spørreskjemaer og søknader du må fylle ut. I tillegg til dokumenter og spørreskjemaer, vil du mest sannsynlig bli tilbudt å ta en profesjonell test eller beskrive prosjekter du har deltatt i, eller til og med lage et nytt testprosjekt slik at kommisjonen fullt ut kan vurdere din faglige egnethet. Når du er ferdig og ferdig, sender du all dokumentasjon tilbake til komiteen. I tilfelle komiteen anser at du har bestått alle testene, vil du motta et dokument der dine kvalifikasjoner blir offisielt anerkjent og bekreftet av en utenlandsk stat. Etter det kan du jobbe i høye stillinger og utføre dyktig arbeid i din spesialitet.

Trinn 3

Husk at du må betale en anstendig sum penger for å bevise dine kvalifikasjoner (offisiell avgift for undersøkelse av dokumenter) i mengden opptil flere hundre dollar.

Anbefalt: