Hvordan Registrere En Utlending

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Registrere En Utlending
Hvordan Registrere En Utlending

Video: Hvordan Registrere En Utlending

Video: Hvordan Registrere En Utlending
Video: Hvordan registrere en Ungdomsbedrift? 2024, Kan
Anonim

For å søke jobb i en organisasjon for en utenlandsk statsborger, må du skaffe deg en rekke tillatelser. Arbeidstillatelse for en utlending utstedes av et internt organ. Videre må arbeidsgiveren gi begrunnelse for bruk av utenlandsk arbeidskraft. Ansettelse av en utenlandsk statsborger bosatt i et land med visumregime skjer først etter at han har fått en invitasjon til å komme inn. En utlending må også registrere seg for midlertidig opphold på territoriet til Russland.

Hvordan registrere en utlending
Hvordan registrere en utlending

Nødvendig

En invitasjon til en utenlandsk statsborger, et anerkjent utdanningsdokument, et gyldig pass for en utenlandsk statsborger, en avtale om en foreløpig avtale med en utenlandsk arbeidstaker

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis det er nødvendig å bruke kvalifisert arbeidskraft fra en spesialist fra et land som Russland har visumregime for innreise, må han utstede en offisiell invitasjon. Basert på dette dokumentet vil det bli utstedt visum for en bestemt periode. Ved ankomst til landet må en utlending registrere seg på oppholdet i løpet av tre dager.

Steg 2

For å inngå en arbeidsavtale med en utlending i samsvar med artikkel 18 nr. 3 i føderal lov nr. 115-FZ, send en søknad om behovet for å tiltrekke en utenlandsk arbeidstaker til arbeidsformidlingens territorielle kontor. Gi arbeidsformidlingen full informasjon om organisasjonen din og antall utenlandske borgere som allerede jobber for deg, og oppgi stillingene deres. I en gratis form, rettferdiggjør også behovet for en utenlandsk spesialist for arbeidet ditt.

Trinn 3

Etter å ha vurdert søknaden din hos arbeidsformidlingen, ta bort en mening om tilrådelig å bruke arbeidskraften til en utenlandsk arbeidstaker. For å få tillatelse til bruk av utenlandsk arbeidskraft i det regionale organet for indre anliggender, samle den nødvendige pakken med dokumenter.

Trinn 4

I denne pakken inkluderer du et sertifikat fra en utenlandsk spesialist på anerkjennelse i Russland eller ekvivalensen av dokumentet hans om profesjonell utdanning. Du trenger også en konklusjon fra arbeidsformidlingen og et dokument med foreløpig avtale med en utenlandsk statsborger om arbeid. I tillegg vil departementet for indre anliggender trenge alle bestanddelene for organisasjonen din og informasjon om allerede arbeidende utlendinger.

Trinn 5

Skriv en søknad til departementet for indre anliggender i ditt område for å få tillatelse. Fest hele pakken med dokumenter med et fargefotografi av en utenlandsk statsborger (30 x 40 mm). Send alle innsamlede dokumenter til Department of Internal Affairs. Når du sender inn en søknad om behandling, kreves det også pass til en utenlandsk statsborger og en søker.

Trinn 6

En måned senere vil tillatelse til å ta imot en utenlandsk arbeidstaker utstedes undertegnet av lederen for Institutt for indre anliggender. Videre skjer registreringen av en ny ansatt på vanlig måte.

Anbefalt: