Hva Er Protokoll

Innholdsfortegnelse:

Hva Er Protokoll
Hva Er Protokoll

Video: Hva Er Protokoll

Video: Hva Er Protokoll
Video: УИК 2370 - Быдло от Единая Россия - выборы в Подольске 2021 - нарушения на выборах 2021 2024, April
Anonim

Protokoll - Dette begrepet har flere betydninger. For det første er det et offisielt dokument som konsekvent bemerker alle hendelser som faktisk skjer, som forløpet for en forsamling, etterforskningsaksjoner osv. For det andre, i henhold til internasjonal lov, er en protokoll et offisielt dokument som er et vedlegg til hovedtraktaten., eller selve avtalen.

Hva er protokoll
Hva er protokoll

Bruksanvisning

Trinn 1

Nå forstås begrepet "protokoll" som en registrering laget i en bestemt form, som inneholder data om hendelser som har skjedd eller for tiden skjer, satt opp i stablet rekkefølge og i samsvar med fakta.

Steg 2

I informasjonsteknologi er en nettverksprotokoll en standard som beskriver reglene for forholdet mellom blokker i prosessen med dataoverføring. En dataoverføringsprotokoll er alle logikknivågrensesnittkonvensjoner som styrer utveksling av data mellom forskjellige kommunikasjonsprogrammer. Disse avtalene skaper en enhetlig måte for overføring av meldinger når programvaren samhandler med utstyret som er koblet til via et hvilket som helst grensesnitt. Dataoverføringsprotokollen gjør det mulig å utvikle et grensesnitt på det fysiske nivået som ikke vil være knyttet til spesifikt utstyr og produsent.

Trinn 3

I medisin definerer en diagnose- og behandlingsprotokoll en detaljert plan for behandling av en bestemt sykdom. Protokollen definerer diagnostiske, terapeutiske, gjenopprettende tiltak og en streng prosedyre for ulike presserende situasjoner som oppstår i alvorlige former for en bestemt sykdom.

Trinn 4

I diplomati er protokollen definert som et fellesskap med allment aksepterte tradisjoner, konvensjoner som må overholdes av regjeringene i land, diplomatiske oppdrag, alle tjenestemenn i form av internasjonale relasjoner.

Den kryptografiske protokollen er basert på en kryptografisk algoritme. Hensikten er å holde visse data hemmelige for utenforstående, for å forhindre svindel og utlevering av informasjon.

Trinn 5

Alle protokoller har andre særegne egenskaper. Så alle deltakere i protokollen må på forhånd vite alt de må gjøre, de må følge reglene uten tvang. Protokollen skal være entydig og ikke tillate muligheten for feiltolkning. Det er uakseptabelt at handlinger eller situasjoner under implementeringen av protokollen ikke vil bli notert i den.

Anbefalt: