Hvordan Finne Forsikringssertifikatnummeret

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne Forsikringssertifikatnummeret
Hvordan Finne Forsikringssertifikatnummeret

Video: Hvordan Finne Forsikringssertifikatnummeret

Video: Hvordan Finne Forsikringssertifikatnummeret
Video: Vibecke Hverven på zerokonferansen 2024, Kan
Anonim

Selvfølgelig fikk alle, og noen mer enn en gang, et sertifikat for obligatorisk pensjonsforsikring. Dette dokumentet bekrefter registrering i det generelle statlige pensjonsforsikringssystemet. Det viktigste som er angitt i det er kontonummeret som åpnes i ditt navn hos pensjonsfondet. Dette er viktig, spesielt når du søker jobb, fordi arbeidsgiveren nødvendigvis må overføre din individuelle informasjon til fondet.

Hvordan finne forsikringssertifikatnummeret
Hvordan finne forsikringssertifikatnummeret

Nødvendig

  • - søknadsskjema;
  • - pass eller annet bevis på identitet (førerkort, for eksempel)

Bruksanvisning

Trinn 1

Nå om forsikringsnummeret til den individuelle kontoen til den forsikrede (forkortet SNILS). Dette nummeret er stemplet på et grønt plastkort. Men hvis det skjedde at du mistet pensjonssertifikatet ditt, og på arbeidsstedet du må gi det, må du først kontakte nærmeste pensjonsfond på bostedet eller det faktiske oppholdet. Der må du fylle ut et søknadsskjema med en forespørsel om å lage et nytt sertifikat. Det gjøres vanligvis innen 10 virkedager.

Steg 2

Hvis du ikke har mistet kortet, men du raskt må finne ut sertifikatnummeret, vil den enkleste måten igjen være å kontakte avdelingen i fondet. Der vil inspektøren fortelle deg nummeret på sertifikatet ditt når du spesifiserer de nødvendige dataene, for eksempel navn, fødselsår, adresse. Ikke glem å ta med passet eller annet bevis på identitet (førerkort, for eksempel).

Trinn 3

Send et brev direkte til lederen for den personaliserte regnskapsavdelingen ved Pensjonskassekontoret i ditt område med en forespørsel om å oppgi nummeret på sertifikatet ditt. I brevet må du huske å skrive ditt fulle navn, passdata, TIN, sted og fødselsdato.

Trinn 4

Mange FIU-filialer tilbyr denne tjenesten på avdelingsnettstedet. Det eksisterer som et eksperiment, så ved å gå til PFR-nettstedet (Moskva), finn din region og følg lenken til det regionale nettstedet.

Trinn 5

Klikk på fanen "Personalisert regnskap" og se etter "Personer" der. Hvis det ikke er noen seksjon for å finne SNILS-nummeret der, er det bare å sende et forespørselsbrev til ledelsens e-postadresse.

Ikke glem å ta med din egen e-postadresse for tilbakemelding.

Trinn 6

Det er også mulig å finne ut nummeret på forsikringssertifikatet ved hjelp av et spesielt selskap som tilbyr tjenester for å finne slike data via Internett og på andre måter. Du bør ikke kontakte dem, men du trenger å vite om dem.

Trinn 7

Søk på internett etter dataene dine selv. For å gjøre dette trenger du: adressen til din filial av Den russiske føderasjonens pensjonsfond, passdata, TIN.

Anbefalt: