Hvordan Vi Går I Mai I Russland

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Vi Går I Mai I Russland
Hvordan Vi Går I Mai I Russland

Video: Hvordan Vi Går I Mai I Russland

Video: Hvordan Vi Går I Mai I Russland
Video: Starship Tower Construction Begins at Cape Canaveral, Rocket Lab Neutron Update, Starlink Version 2 2024, Kan
Anonim

Ingen liker å jobbe så mye, Hvordan slappe av! I 2019 er mai-høytiden stor og lang. Hvordan går vi i år?

Maiferien
Maiferien

Hvordan vi går i mai 2019 i Russland

Som vi alle vet, i mai feirer vi to helligdager. Dette er høytiden til vår- og arbeids- og seiersdagen. Hvordan hviler vi i mai i 2019? I år er ferien veldig lang med totalt 9 dager. Så fra 1. mai til 5. mai - vi går i 5 dager og feirer høytiden vår og arbeid, og seiersdagen - 4 dager fra 9. til 12. mai. Mai er den siste vårmåneden og bør være varm nok, spesielt i de sørlige regionene. Mange drar til naturen for å ha det bra sammen med familie og venner. Før du planlegger ferien, sjekk produksjonskalenderen, som du finner på nettstedet til Arbeidsdepartementet i Russland. Den presenteres i form av en tabell, der du tydelig kan se hvor mange arbeidsdager og fridager. Årets helligdager i mai er noe lengre enn tidligere år. Det er bare 18 virkedager, og en av dem vil bli forkortet. Den korte arbeidsdatoen faller 8. mai. Økningen i helgene i mai skyldtes utsettelsen av helgene fra januar og februar. Den siste ferien faller på den 12. og arbeidsdagene begynner på mandag.

Arbeidsveteraner blir vanligvis hedret den første mai, og de gratuleres med ferien. Arrangementer og konserter holdes i byene. På Victory Day holdes militærparader i byer, forskjellige hærenheter, moderne utstyr demonstreres, luftfart vil helt sikkert delta i arrangementene. Mange går utenfor for å hedre minnet til våre forfedre og legge blomster ved den evige ilden. Krigsveteraner er æresgjester, for dem er det ikke bare en festlig dag, men også en dag med bitterhet for en kollega og slektninger som døde under krigen. Hvert år er det færre veteraner. Parader mister ikke relevansen. Nylig har en bevegelse kalt "Immortal Regiment" vært aktuell. Antall deltakere i denne aksjonen øker hvert år, i 2018 var det 10, 3 millioner mennesker. Fyrverkeri er en integrert del av denne høytiden, tusenvis av små lys lyser opp himmelen i alle byene i landet vårt til ære for den store seieren!

Skift arbeidsplan

Når det gjelder ansatte som jobber på skift eller uregelmessige timer? I henhold til lovgivningen i Den russiske føderasjon beregnes arbeid på høytider i henhold til en dobbelttariffplan. Hvis lønnen din ikke fordobles, kan du få en fridag som betaler. Muligheten til å tjene litt ekstra penger kan glede noen ansatte.

En lang hvile den siste vårmåneden for skolebarn er heller ikke veldig vellykket. Foran er seriøse eksamener, avsluttende tester, og det er bedre å bruke denne tiden på forberedelse.

Anbefalt: