Hvordan Være Produktiv Hjemme

Hvordan Være Produktiv Hjemme
Hvordan Være Produktiv Hjemme

Video: Hvordan Være Produktiv Hjemme

Video: Hvordan Være Produktiv Hjemme
Video: hva inspirerer dere? hvordan være produktiv hjemme? | Q&A og tur i skogen med Vilde 2024, April
Anonim

Nå kan nesten alle jobbe hjemmefra. Først og fremst har de menneskene hvis aktivitetsfelt på en eller annen måte er koblet til Internett en fordel i dette. De positive sidene ved fjernarbeid er åpenbare, men man bør ikke glemme manglene, hvor den viktigste er behovet for å distribuere arbeidstiden riktig.

Hvordan være produktiv hjemme
Hvordan være produktiv hjemme

Fenomenet å jobbe hjemmefra har både ivrige tilhengere og uforsonlige motstandere. I dette tilfellet snakker vi ikke om deltidsarbeid på fritiden, men om hovedinntektskilden. Mange synes det er nesten umulig å være produktiv hjemmefra. Dette skyldes det avslappende hjemmemiljøet, som ikke setter deg i forretningsstemning.

Når en person er på kontoret, er husarbeid og arbeidsoppgaver strengt skilt. Hvis du har valgt huset som arbeidsplass, blir linjen mellom dem slettet. Dette påvirker ofte både løsningen på husholdningsproblemer og forstyrrer hovedarbeidet. Dermed, hvis du bestemmer deg for å tjene ditt daglige brød hjemmefra, så lag en fast regel: å skille mellom områdene for aktiviteten din. For å gjøre dette, bestem når klokkeslett et koselig soverom blir til en studie med regler og begrensninger. Dette betyr at det ikke er tid til skittentøy og ikke-stryket tøy i arbeidstiden.

Når du arbeider hjemmefra, er det viktig å følge ritualet med å starte arbeidsdagen. Det er ikke noe overnaturlig ved dette: oppfør deg som om du er på kontoret.

Et viktig aspekt av fjernarbeid er utelukkelsen av underholdende øyeblikk fra arbeidslivet. Mange mennesker i dag er brukere av sosiale medier. Hvis du er en av dem, så gjør det til en regel at du ikke bruker dem i åpningstiden. Du bør ha ett vindu og en nettleser åpen - bare feltet for din umiddelbare aktivitet uten bakgrunnsstøtte. Vil du slappe av? Vend hodet mot vinduet, la øynene slappe av og hvile. Et unntak er gjort av folk som jobber med bruk av sosiale nettverk. Kjæledyr kan være en annen kraftig distraksjon. Begrens interaksjonen med dem mens du jobber.

Det er bedre å utstyre arbeidsplassen nær vinduet. I dette tilfellet vil dagslys gi deg energi og stimulere deg til aktivitet. Når du jobber hjemmefra, ikke bli en altfor streng sjef for deg selv, fordi du trenger å gi kroppen din en hvile. Gå for eksempel rundt i rommet, lage te, ta en matbit. Men husk: Pausen skal ikke være lenger enn 15 minutter. Ingen filmer eller underholdningssider.

Dermed avhenger produktivt arbeid hjemme av ditt eget humør og kompetente organisering av arbeidshverdagen.

Anbefalt: