Hvordan Komme Inn I Nasjonalgarden

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Inn I Nasjonalgarden
Hvordan Komme Inn I Nasjonalgarden

Video: Hvordan Komme Inn I Nasjonalgarden

Video: Hvordan Komme Inn I Nasjonalgarden
Video: Hvordan komme inn på Medisinstudiet i Oslo? | University of Oslo | ArhaMedic 2024, Kan
Anonim

Tjeneste i hæren er mer prestisjetung i dag enn for 10 år siden. Unge mennesker går villig til å studere som offiserer eller forbli for å tjene på kontraktsbasis. En struktur som den russiske nasjonalgarden vil bli opprettet som en modell for militær trening.

Hvordan komme inn i nasjonalgarden
Hvordan komme inn i nasjonalgarden

Hva er den russiske nasjonalgarden?

5. april 2016 kunngjorde Russlands president oppretting av en kvalitativ ny struktur i de væpnede styrkene. Nasjonalgarden vil bli en slik struktur. Det vil bli organisert på grunnlag av de interne troppene i departementet for indre anliggender og spesialstyrker. Nasjonalgarden vil omfatte de mest eliteenhetene i væpnede styrker: OMON, Zubr spesialenhet, Hawk Aviation Unit og Lynx Rapid Response Group.

I tillegg til spesialstyrker, vil vanlige soldater også rekrutteres til Nasjonalgarden. Nasjonalgardens hovedfunksjoner vil være kampen mot terrororganisasjoner, beskyttelse av lov og orden og opprettholdelse av fred i vår stat. Antallet nasjonalgarden vil være rundt 300 tusen mennesker.

Krav til kandidater til nasjonalgarden

Nasjonalgarden vil bare akseptere soldater som har tjent i grensetroppene eller de interne troppene. Det er også en aldersgrense. Kandidaten må ikke være eldre enn 31 år. Kandidaten må også være statsborger i Russland og ha et fast bosted. Å ha en komplett familie for søkeren vil være en stor fordel. En kandidat til den russiske nasjonalgarden må også ha utmerket helse og ha god fysisk form.

Hvordan komme til å tjene i den russiske nasjonalgarden?

Tjeneste i Nasjonalgarden vil være helt på kontraktsbasis. Hovedtyngden av sammensetningen vil bli overført ved interne ordrer. Men militære kommissariater vil snart begynne å akseptere begjæringer om tjeneste i rekkene av Nasjonalgarden fra innbyggere. I sin kjerne er prosessen lik plassering av en kontraktstjeneste i en vanlig enhet, men med tilleggskrav.

Anbefalt: