Hvordan Komme Inn I En Ny Stilling

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Inn I En Ny Stilling
Hvordan Komme Inn I En Ny Stilling

Video: Hvordan Komme Inn I En Ny Stilling

Video: Hvordan Komme Inn I En Ny Stilling
Video: Vi besøger Dansk Søredningsselskab 2024, Mars
Anonim

Noen ganger, på grunn av produksjonsbehov (modernisering, omorganisering av institusjonen), er det nødvendig å gjøre endringer i bemanningsbordet når en ny stilling innføres. Hvordan gjøre det riktig?

Hvordan komme inn i en ny stilling
Hvordan komme inn i en ny stilling

Bruksanvisning

Trinn 1

Merk: det er mulig å ansette en ny ansatt i en organisasjon bare for en stilling som vises i bemanningstabellen. Du kan ikke ansette en ansatt til en fraværende strukturell enhet.

Steg 2

Før du inkluderer en ny enhet i bemanningstabellen, sjekk ut det estimerte antallet lønn (spesifisert i estimatet). I ferd med å lage en ny bemanningstabell, bør det totale antallet bemanningsenheter også angis.

Trinn 3

Lag en ny bemanningstabell med registreringsnummer, som er godkjent av ordre. Bestillingen må begrunne behovet for å innføre en ny bemanningsenhet og / eller en ny enhet. Det er ikke noe godkjent skjema for slike ordrer. Derfor kan tittelen ha tittelen "Om endringer i bemanningstabellen" osv. Den samme rekkefølgen bør utarbeides, selv om tidsplanendringene ikke er særlig viktige.

Trinn 4

Før du innfører en ny stilling, skriv en tilsvarende begjæring til høyere myndighet (hvis en eksisterer). Begjæringen må inneholde en forespørsel om innføring av en ny stilling. Og bare etter det utarbeide en ordre.

Trinn 5

Angi i rekkefølgen fra hvilken dato du introduserer en ny stilling, for hvilken avdeling (hvis den ikke eksisterer, må du først opprette den og utstede en egen ordre om dens hovedregnskap for organisasjonen. Utnevne en person som er ansvarlig for overholdelse av rekkefølgen (vanligvis en av nestlederne).

Trinn 6

Etter å ha gitt en ordre om innføring av en ny stilling, utarbeider du en stillingsbeskrivelse der alle ansattes plikter angis. Og først etter det vil du kunne godta en ny ansatt for stillingen eller overføre en ansatt som allerede jobber i organisasjonen din fra en annen stilling.

Anbefalt: