Hvordan Finne En Jobb Hvis Du Fikk Sparken

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne En Jobb Hvis Du Fikk Sparken
Hvordan Finne En Jobb Hvis Du Fikk Sparken

Video: Hvordan Finne En Jobb Hvis Du Fikk Sparken

Video: Hvordan Finne En Jobb Hvis Du Fikk Sparken
Video: Snake serve 2024, Kan
Anonim

Etter å ha blitt sparket oppstår det tre problemer. Først oppføringen i arbeidsboken, som hindrer deg i å få en god jobb. For det andre er det ikke klart hva jeg skal si i intervjuet om forrige arbeidssted. For det tredje går selvtilliten ned. Sistnevnte grunn legger sterkt press på sinnstilstanden og fratar troen på suksess.

Hvordan finne en jobb hvis du fikk sparken
Hvordan finne en jobb hvis du fikk sparken

Bruksanvisning

Trinn 1

Tenk deg at livet begynner med et rent skifer, og det spiller ingen rolle hva som skjedde i forrige jobb. Å heve selvtilliten er den primære oppgaven som suksessen til søket avhenger av.

Steg 2

Bestem hva du skal gjøre med arbeidsboken hvis en uønsket oppføring vises i den. Det er to alternativer: Først, fortell ærlig den fremtidige arbeidsgiveren hva som skjedde - så trenger ingenting å gjøres med arbeidsboken. For det andre, til ære for begynnelsen på et nytt liv, rive opp en gammel bok og si på et intervju at det ikke er noen arbeidsbok, uten å fordype deg i nyansene.

Trinn 3

Hvis den gamle jobben din har gjeld eller dårlige forhold, må du ordne ting.

Trinn 4

Forbered intervjuet. Noen selskaper vil ikke undersøke tidligere arbeid og stille ubehagelige spørsmål, og på eget initiativ er det ikke nødvendig å fortelle alle livets hemmeligheter. Men det kan være arbeidsgivere som nøye studerer de siste årene med arbeidet. Da er det bedre å fortelle ærlig hva som skjedde og forklare at det var tidligere, men du startet et nytt liv og vil ikke la dette skje igjen. Du kan bli ansatt for å være ærlig og innrømme feil, fordi dette er sjeldne egenskaper. Etter dette trinnet, bør du ha to muligheter for å fortelle om deg selv i intervjuet, i samsvar med arbeidsgivers ønske om å fordype deg i livet ditt.

Trinn 5

Finn en passende stilling. Du har vært godt forberedt og er internt klar til å ta en jobb som andre mennesker. Se etter de beste alternativene og ikke bry deg om du blir ansatt eller ikke.

Trinn 6

Lag riktig CV. Formålet med dette dokumentet er å få en invitasjon til intervju. Behandle ditt CV som et viktig brev eller forretningsforslag som du sender inn for gjennomgang. Derfor må CV-en skrives individuelt for hver organisasjon og for hver ledige stilling. Malalternativer gir neppe gode resultater hvis de ikke skiller seg ut fra mengden. Riktig CV sier hva arbeidsgiveren ønsker å se, hva som er ute etter på arbeidsmarkedet. Før du skriver CV, ring til selskapet, avklar kravene til ledig stilling og skriv om dette, så blir du invitert. Men ikke skriv løgner - bare legg aksenter riktig.

Anbefalt: