Hvilke Dokumenter Som Trengs For Salg Av Klær

Innholdsfortegnelse:

Hvilke Dokumenter Som Trengs For Salg Av Klær
Hvilke Dokumenter Som Trengs For Salg Av Klær

Video: Hvilke Dokumenter Som Trengs For Salg Av Klær

Video: Hvilke Dokumenter Som Trengs For Salg Av Klær
Video: De første etterkrigsårene. Øst-Preussen. Professor historier 2024, Mars
Anonim

Hvis du har eksepsjonell smak eller nettopp har fått muligheten til å selge klær i Russland, må du være oppmerksom på at for denne typen virksomhet trenger du en viss liste over tillatelser.

Hvilke dokumenter som trengs for salg av klær
Hvilke dokumenter som trengs for salg av klær

Bruksanvisning

Trinn 1

Offisielt kreves ingen spesielle typer dokumenter, for eksempel lisenser for salg av denne typen produkter, bortsett fra salg av barns ting, som selgeren trenger å sikre et kvalitetssertifikat for produktet. Sertifikatet for samsvar er også nødvendig for handel med personlig verneutstyr, pelsverk, arbeidsklær. Andre typer klær krever vanlige samsvarserklæringer. De kan fås fra offisielle leverandører av varer. Hvis du er produsent eller importør, bør du søke spesielle sentre for å få de nødvendige typene sertifikater, samtidig som du gir kopier av kontrakten, produsentens kvalitetssertifikat og dine egne konstituerende dokumenter for produkter av din egen produksjon - alle reguleringsdokumenter i samsvar med hvilken søm utføres, kan det være GOST og TU.

Steg 2

Avhengig av plasseringen til handelsaktiviteten, må bedriftseieren registrere sin gründeraktivitet med valget av et praktisk beskatningssystem og innhente statistikkoder.

Trinn 3

Hvis handelen skjer i en butikk eller i et kjøpesenter, bør du inngå en formell leieavtale for det brukte området eller alltid ha et eierbevis for den brukte gjenstanden for hånden.

Trinn 4

I det lokale territorielle kontoret til departementet for nødsituasjoner er det nødvendig å innhente en brannuttalelse, for dette må du fremlegge et sertifikat for registrering av en juridisk enhet, den faktiske leieavtalen og et dokument som bekrefter den tidligere utførte installasjonen av brannalarm system. Det kan virke rart, men alle selgere av slike butikker eller butikker må ha medisinske bøker, som kan utstedes i kommunale eller private lisensierte institusjoner som utfører en slik medisinsk kommisjon.

Trinn 5

Enhver butikk er forpliktet til å ha en avfallshåndteringsavtale og inngåelse av Federal Service for Supervision of Supervision for varer som har direkte kontakt med menneskekroppen, som utstedes hvis det er riktig utførte dokumenter fra den juridiske enheten selv, medisinske bøker av offisielt fungerende selgere og selgesertifikater for produktene. Om ønskelig kan eieren plassere en utendørsannonse for produktet eller selve butikken. For dette bør du kontakte byadministrasjonen direkte til den såkalte arkitektavdelingen for å få en spesiell tillatelse til et skilt eller andre strukturer.

Anbefalt: