Hvordan Komme Inn I Opprørspolitiet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Inn I Opprørspolitiet
Hvordan Komme Inn I Opprørspolitiet

Video: Hvordan Komme Inn I Opprørspolitiet

Video: Hvordan Komme Inn I Opprørspolitiet
Video: Hvordan komme inn på Medisinstudiet i Oslo? | University of Oslo | ArhaMedic 2024, April
Anonim

I dag er OMON ikke bare involvert i fotballmaster og rally, men også i alle offentlige arrangementer. Og derfor stilles det strenge krav til kandidater til en spesiell politidepartementet. Det må være en mann mellom 18 og 35 år, som har tjent i den russiske føderasjonens militærstyrker, har minst videregående utdannelse, har upåklagelige egenskaper fra hæren eller en tidligere jobb, utmerket helse, ingen kriminell historie og ingen polititjeneste. Hvis du oppfyller kravene ovenfor, har du alle muligheter til å gå inn i OMON.

Hvordan komme inn i opprørspolitiet
Hvordan komme inn i opprørspolitiet

Bruksanvisning

Trinn 1

Først av alt, kontakt personalavdelingen på politistasjonen din og spesifiser informasjon om registrering i OMON-tjenesten. Der vil du bli fortalt mer presist alle reglene for opptak til tjenesten. Påmelding skjer på frivillig eller kontraktsmessig basis og i forskjellige perioder av tjenesten.

Steg 2

Hvis du oppfyller kriteriene, blir det sendt en henvisning fra personalavdelingen for å bestå medisinsk kommisjon på bostedet, og en dato for bestått fysisk treningseksamen er tildelt. Standarden for fysisk beredskap for en kandidat til tjeneste i opprørspolitiet er: push-ups på hendene i liggende stilling - 10 ganger, trening på pressen - 10 ganger, pull-ups på baren - 10 ganger, hånd- håndkamp i personlig verneutstyr - 2 runder på 2 minutter med en motstander.

Trinn 3

Opptak til uroen til politiet er alltid på konkurransebasis. Den siste fasen av påmeldingen er en samtale med en psykolog og en ansatt. Denne samtalen vil tillate deg å lære mer detaljert om egenskapene til karakter, temperament og arbeidslyst. Det er verdt å gjøre et positivt inntrykk på kommisjonen og ikke nøle med å fortelle alle de viktigste aspektene i livet som vil ha en positiv effekt på innmelding i politidepartementet av spesiell betydning.

Anbefalt: