Hvordan Karakterisere Deg Selv

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Karakterisere Deg Selv
Hvordan Karakterisere Deg Selv

Video: Hvordan Karakterisere Deg Selv

Video: Hvordan Karakterisere Deg Selv
Video: Selvmedfølelse: Lær hvordan du ved å møte deg selv med aksept kan styrke din psykiske helse. 2024, April
Anonim

Ofte blir en kandidat bedt om å snakke om sine egne positive og negative egenskaper når han ansetter. Spørsmålet "nevn hovedfordelene dine" er vanligvis forvirrende, det er også pinlig å snakke om ulemper. Hvordan komme seg ut av situasjonen?

Hvordan karakterisere deg selv
Hvordan karakterisere deg selv

Bruksanvisning

Trinn 1

Ikke vær redd for å virke beskjeden i øynene til din fremtidige sjef. Tross alt kjenner arbeidsgiverne også spillereglene: det er bedre å overdrive fordelene dine litt enn å se ut som en falmet representant for kontorplankton, som ikke har vist seg på noen måte.

Steg 2

Fortell oss om suksessen din uten unødvendige epiter og tomme ros, operer med spesifikke detaljer: hvor mye du klarte å øke salget, hvordan hjalp ideen din til å optimalisere de ansattes arbeid osv. Det er ingenting galt med å presentere prestasjonene dine i en liten presentasjon - med grafer, tall og en rask oversikt over din vinnerstrategi.

Trinn 3

Det er ikke nødvendig å omvende deg fra feilene dine. Selv om du en gang, av uerfarenhet, mislyktes i et viktig prosjekt, ikke gi beskjed til de som ser deg som en vellykket ansatt om det. Ikke håp at arbeidsgiveren vil komme inn i situasjonen og forstå at du ønsket det beste, og bare intriger fra konkurrentene forhindret triumfen din. La detaljene om dine feil forbli hos deg.

Trinn 4

Spørsmålet om personlighet innebærer at du vil gi deg selv en nøyaktig forretningsprofil. Det er på sin plass å si at du er omgjengelig - det betyr at du kan forhandle med mennesker i stressende situasjoner, ambisiøse - det betyr at du ikke bare er interessert i din egen, men også i selskapets generelle velstand. Men det at du er en god familiemann kan nevnes, men du bør ikke fokusere på det. Bilder av barn og favorittdyr er også best igjen for en vennlig fest.

Trinn 5

Ikke vær redd for vanskelige oppfølgingsspørsmål. Arbeidsgiveren er mest sannsynlig interessert i motstanden mot stress og ressurssterkhet, og ikke det eksakte svaret. Spørsmålet: "hvorfor er du så smart, men ennå ikke millionær," trenger ikke å bli svart på alvor. Si at du håper å bli en på din nye arbeidsplass, ikke prøv å gi noe overoriginal. Det viktigste er ikke å gå seg vill.

Trinn 6

Still forretningsspørsmål. Sørg for å sjekke lønn, ansvar, overtidsbetaling og andre detaljer. Denne "nysgjerrigheten" avklarer ikke bare potensielle kunder, men karakteriserer deg også som en forretningsperson som kom på jobb, og ikke bare snakket. På denne måten vil du øke sjansene dine for å få det stedet du vil uten å gå ytterst til den rosende selvpresentasjonen.

Anbefalt: