Hvilke Dokumenter Som Trengs For Bygging

Hvilke Dokumenter Som Trengs For Bygging
Hvilke Dokumenter Som Trengs For Bygging

Video: Hvilke Dokumenter Som Trengs For Bygging

Video: Hvilke Dokumenter Som Trengs For Bygging
Video: 8 - Husets grunnmur! Finn ut hva du ikke kan lagre under bygging 2024, April
Anonim

I henhold til byplanleggingskoden for Den russiske føderasjonen kan enhver konstruksjon på territoriet til Den russiske føderasjonen startes med de nødvendige dokumentene og tillatelsene. Uautorisert bygging av eiendommer er strengt forbudt og straffes ved lov. For å få tillatelse, må du samle en pakke med dokumenter og presentere dem for distriktsavdelingen for arkitektur og byplanlegging i regionen din.

Hvilke dokumenter som trengs for bygging
Hvilke dokumenter som trengs for bygging

For å få byggetillatelse, må du skaffe deg et utdrag fra matrikkelpasset og en kopi av matrikkelplanen for tomten. Disse dokumentene er kun utstedt av Federal Office for Unified Land Registration, Cadastre and Cartography hvis nettstedet er registrert, avgrenset og formalisert i samsvar med lovens krav.

Hvis tomten ikke er registrert i matrikkelregisteret, må du kontakte landkomiteen, ringe en matrikkelingeniør for kartlegging og på grunnlag av de mottatte tekniske dokumentene sette tomten på matrikkelfortegnelse, hvoretter du kan få alt de nødvendige dokumentene.

Hvis det er bygninger på tomten, kreves det et utdrag fra matrikkelpasset og en kopi av matrikkelplanen for alle bygninger. Disse dokumentene blir utstedt i BTI på grunnlag av en inspeksjon av bygningene av en teknisk ingeniør.

Deretter må du invitere en lisensiert arkitekt, tegne et prosjekt og skisse over fremtidig struktur og ingeniørkommunikasjon.

Med de mottatte dokumentene, bør du kontakte Institutt for arkitektur og byplanlegging. Fyll ut en søknad, legg frem alle mottatte dokumenter, ditt sivile pass, et sertifikat for eierskap til tomten og bygninger, hvis noen. Hvis nettstedet er leid, kreves det en leieavtale.

Arkitekturavdelingen vil utstede et godkjenningsdokument, som må signeres i avdelingen for fellessystemer, i brannvernet i området, i den lokale administrasjonen.

Det signerte dokumentet skal kontaktes igjen av arkitektavdelingen. Basert på alle innsendte dokumenter vil det bli utarbeidet et dokument som lar konstruksjonen utføres. Den er utstedt av hovedarkitekten i byen eller distriktet. De vil også utstede et byggepass for bygging av bygningen.

De innhentede tillatelsene må reserveres hos den lokale administrasjonen.

Anbefalt: