Hva Er Varigheten Av Fullmakten I Tilfelle Død Av Rektor

Innholdsfortegnelse:

Hva Er Varigheten Av Fullmakten I Tilfelle Død Av Rektor
Hva Er Varigheten Av Fullmakten I Tilfelle Død Av Rektor

Video: Hva Er Varigheten Av Fullmakten I Tilfelle Død Av Rektor

Video: Hva Er Varigheten Av Fullmakten I Tilfelle Død Av Rektor
Video: Power of Attorney and What To Do If The Principal Dies 2024, April
Anonim

Rektorens død er et ubetinget grunnlag for avslutningen av fullmakten utstedt av ham i samsvar med gjeldende sivil lovgivning. I tilfelle den angitte dødsperioden har fullmakten ikke betydning, siden det tilsvarende forhold ikke lenger eksisterer.

Hva varer varigheten av fullmakten i tilfelle rektoren dør
Hva varer varigheten av fullmakten i tilfelle rektoren dør

Spesifikasjonene for å beregne gyldighetsperioden for en fullmakt er fastsatt i den gjeldende sivile lovgivningen i Russland. Spesielt må fullmakten nødvendigvis indikere perioden for gjennomføring, siden det ellers anses å være ugyldig. Den spesifikke perioden som bestemte fullmakter overføres for, kan ikke fastsettes, men i fravær vil fullmakten bli ansett som gyldig i et år. Det er visse grunner for avslutning av en fullmakt, som kan gjennomføres både etter en av partenes vilje, og i forbindelse med andre forhold.

Hva skjer i tilfelle av rektorens død

Rektors død (personen som utstedte fullmakten) er grunnlaget for avslutningen av den angitte fullmakten. Det er derfor spørsmålet om varigheten av dens gyldighet i dette tilfellet er uholdbart. Rett fra øyeblikket med å fastsette rektorens død, avsluttes fullmakten, og perioden den ble utstedt for mister sin juridiske betydning. Lignende konsekvenser er forårsaket ikke bare av rektorens død, men også av anerkjennelsen av ham som delvis dyktig, manglende eller inhabil. Det skal bemerkes at når du retter dødsfallet til den personen som fullmakten ble utstedt til, blir lignende konsekvenser brukt, det vil si at fullmakten også umiddelbart avsluttes. Hvis fullmakten innrømmet muligheten for overføring og den angitte muligheten ble realisert, da avslutter rektorens død av den opprinnelige fullmakten også den angitte overføringen.

Hvilke tiltak som skal tas av representanten i tilfelle død av rektor

Sivil lov krever ikke at representanten tar noen ytterligere tiltak etter at rektoren dør. Fullmakten avsluttes automatisk, og dokumentet som den ble utstedt med, kan derfor ikke brukes til representasjonsformål. Den eneste plikten som er tillagt representanten er å umiddelbart returnere fullmakten til rettighetshaverens juridiske etterfølgere. Hvis representanten ikke vet om rektors død, er de juridiske etterfølgerne forpliktet til å varsle ham om denne hendelsen, samt informere om fullmakten til alle kjente personer for representasjon som den ble utstedt for. I noen tilfeller kan den aktuelle meldingen legges ut i media.

Anbefalt: