Hvordan Introdusere En Leder

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Introdusere En Leder
Hvordan Introdusere En Leder

Video: Hvordan Introdusere En Leder

Video: Hvordan Introdusere En Leder
Video: Hvordan gjenkjenne en god leder? 2024, April
Anonim

I næringslivet oppstår det stadig situasjoner når du trenger å introdusere folk for hverandre. Spesielt kan et slikt spørsmål oppstå for lederen for personalavdelingen eller en høyere leder når det kreves å presentere en ny avdelingsleder for teamet. Forretningskommunikasjon mellom teamet og lederen, som vil følge denne presentasjonen, skal ikke være anonym. Dette genererer usunn hype og unødvendige rykter.

Hvordan introdusere en leder
Hvordan introdusere en leder

Bruksanvisning

Trinn 1

Fremgangsmåten for å møte en leder og et team er inkludert i forretningsetiketten, derfor styres det av reglene som er iboende for ham. Du vil fungere som en mellomledd, tredjepart, offisiell og kjent for begge parter. Begynn å introdusere lederen ved å angi status, etternavn, fornavn og patronym.

Steg 2

Skissere arbeidshistorien sin, fra og med den høyere utdanningsinstitusjonen han ble uteksaminert fra. Fortell oss hvordan han startet sin karriere, i hvilke virksomheter og i hvilke stillinger han jobbet. Beskriv oppgavene og prosjektene han jobbet med, hvis det er vitenskapelige eller praktiske publikasjoner, fortell oss om dem.

Trinn 3

Teamet er faktisk en andre familie, så det skader ikke hvis vi introduserer lederen til teamet som han vil jobbe med, fortelle oss om hans sivilstand, hva ektefellen hans gjør, om det er barn. Selvfølgelig bør alt dette oppgis veldig kort og generelt.

Trinn 4

Fremgangsmåten for å introdusere en leder bør også omfatte hans kjennskap til teamet som han vil jobbe med. Når du gjør det, bør du vurdere kjønn, alder, prestisje og autoritet til hver av dem du vil representere. Start med de som spiller nøkkelroller i avdelingen og de som har langvarig troverdighet og respekt.

Trinn 5

Hvis laget er stort nok, kan ytelsen begrenses til de spesifiserte personene. Det er nok å navngi og presentere for hodet 5-6 personer, fordi han uansett neppe vil huske alle medlemmene i laget. Introduser for ham uten feil de som vil være hans stedfortreder eller assistent.

Trinn 6

Fullfør lederens bekjentskap med teamet med ønske om felles fruktbart arbeid. En slik presentasjon vil lette prosessen med å bli vant til og sette teamet i et forretningsmessig humør.

Anbefalt: