Hvordan Utstede En Jaktbillett

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Utstede En Jaktbillett
Hvordan Utstede En Jaktbillett

Video: Hvordan Utstede En Jaktbillett

Video: Hvordan Utstede En Jaktbillett
Video: Моя история начала работы парикмахером. Уроки парикмахеров для новичков 2024, Kan
Anonim

Jakt er en okkupasjon som er verdig ekte menn. Et ønske om å gå ut med en pistol for en and eller et villsvin er imidlertid ikke nok. For å jakte lovlig, må du innhente tillatelse fra de aktuelle myndighetene - Unified Hunting Ticket.

Hvordan utstede en jaktbillett
Hvordan utstede en jaktbillett

Bruksanvisning

Trinn 1

En enkelt jaktbillett er et dokument som gir rett til jakt. Den utstedes på fast bosted til russiske statsborgere som har nådd myndighetsalderen. Varigheten på Unified Hunting Ticket er 5 år. I tillegg er det nødvendig å registrere billetten årlig hos statlige myndigheter som utstedte den innen utgangen av mars. Uten et slikt merke regnes det som ugyldig.

Steg 2

Innbyggere i Russland som ønsker å kjøpe en jaktbillett må søke avdelingen for beskyttelse og rasjonell bruk av jaktressurser med en tilsvarende søknad. Når du sender inn en søknad, må du fremvise et russisk pass. For å utstede en jaktbillett til utenlandske statsborgere, kreves det en søknad fra parten som organiserer jakten, en kopi av kontrakten eller invitasjonen og en tillatelse til å importere våpen til Russland utstedt av Russlands føderasjonsdepartement.

Trinn 3

Etter fem år må jaktkortet byttes ut. Årsaken til dette er en søknad om erstatning, som må sendes inn en måned før utløpet av gyldigheten. Etter innlevering av søknaden utstedes en ny jaktbillett i løpet av neste måned.

Trinn 4

Registrering av jaktkort gjøres i spesialbøker. Hver oppføring i den er forseglet med signaturen til den lokale avdelingen i Okhot-avdelingen og forseglet. Når det gjelder jaktbilletter for utenlandske jegere, må en søknad fra den innbydende parten sendes inn 10 dager før ankomst. Billetten utstedes innen ti dager.

Trinn 5

Hvis jegeren har endret bosted, må han avregistreres og registreres der innen to uker. Ved innhenting av lisens for våpen er innehavere av jaktbillett unntatt fra å ta eksamen om kunnskap om sikkerhetsregler ved håndtering av våpen. De får også muligheten til å skaffe lisens til å bruke et riflet våpen innen fem år etter kjøp av et glattborende våpen.

Anbefalt: