Hvordan Gjøre Endringer I Konstituerende Dokumenter

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Gjøre Endringer I Konstituerende Dokumenter
Hvordan Gjøre Endringer I Konstituerende Dokumenter

Video: Hvordan Gjøre Endringer I Konstituerende Dokumenter

Video: Hvordan Gjøre Endringer I Konstituerende Dokumenter
Video: Hvordan kjennes en kreftkul ut? Tegn på brystkreft 2024, Kan
Anonim

Et selskaps økonomiske aktivitet er alltid forbundet med visse endringer, enten det er en økning i den autoriserte kapitalen eller en endring av lovlig adresse. I henhold til gjeldende lovgivning må alle endringer registreres hos statlige myndigheter. For å unngå unødvendige problemer, er det veldig viktig å gjøre endringer i bestanddelene riktig.

Registrering av endringer i konstituerende dokumenter
Registrering av endringer i konstituerende dokumenter

Nødvendig

  • Beslutningen om å gjøre endringer;
  • ny utgave av konstituerende dokumenter;
  • utfylte skjemaer for skattemyndigheten;
  • dokumenter som bekrefter endringene som er gjort;
  • betaling av statsavgift.

Bruksanvisning

Trinn 1

Selskapets bestanddokumenter inneholder viktig informasjon om selskapet. Derfor lagres alle data i Unified State Register of Legal Entities, noe som betyr at eventuelle endringer må være riktig registrert hos skattemyndigheten. Det skal bemerkes at ikke alle endringer medfører endringer i bestanddelene. For eksempel må endringen av direktøren for selskapet også registreres, men påvirker ikke bestanddelene.

Steg 2

Obligatoriske endringer i konstituerende dokumenter medfører følgende tilfeller:

- endre navn på selskapet, - en økning eller reduksjon i autorisert kapital, - endring av aktiviteter, - endring av juridisk adresse

- eventuelle endringer i teksten til bestanddelene.

Trinn 3

For å gjøre endringer i bestanddelene, er det nødvendig å utarbeide en ny versjon av selskapets charter, som vil gjenspeile endringene som gjøres. Husk samtidig at for å godkjenne den nye versjonen av Charteret, må medlemmene i selskapet utarbeide en beslutning eller protokoll som bekrefter de søkte endringene i selskapet og godkjenner denne utgaven. Det vil si at den nye versjonen av Charteret er opprettet på grunnlag av beslutningene fra deltakerne i selskapet.

Forbered en ny utgave av Charteret
Forbered en ny utgave av Charteret

Trinn 4

For å sende inn dokumenter til skattekontoret, må du fylle ut skjemaene som er opprettet av skatteetaten. Slike skjemaer må være autorisert av personen som sender inn dokumenter for registrering av endringer. Dokumenter som bekrefter endringene i dokumentene som inngår, sendes av den som er autorisert for denne handlingen til den aktuelle skattemyndigheten. Listen over dokumenter som kreves for å bekrefte en bestemt type endring, finnes i den føderale loven "On State Registration of Legal Entities".

Trinn 5

Hvis alle endringer i de grunnleggende dokumentene er utarbeidet riktig og støttet av de nødvendige dokumentene, godtar skatteetaten dem for behandling, hvoretter du, på den syvende arbeidsdagen etter innlevering, vil kunne motta en registrert ny utgave av din velger dokumenter.

Anbefalt: