Fremgangsmåten For Registrering Av En Enkelt Entreprenør I Midler Utenfor Budsjettet

Innholdsfortegnelse:

Fremgangsmåten For Registrering Av En Enkelt Entreprenør I Midler Utenfor Budsjettet
Fremgangsmåten For Registrering Av En Enkelt Entreprenør I Midler Utenfor Budsjettet

Video: Fremgangsmåten For Registrering Av En Enkelt Entreprenør I Midler Utenfor Budsjettet

Video: Fremgangsmåten For Registrering Av En Enkelt Entreprenør I Midler Utenfor Budsjettet
Video: Vegåpning, E6 - Dal - Minnesund 2024, April
Anonim

Social Insurance Fund of the Russian Federation

Hvis en enkelt entreprenør ansetter ansatte, har han plikt til å registrere seg i Social Insurance Fund of the Russian Federation (FSS RF) som forsikringsselskap. Registreringsprosedyren styres av følgende normative handlinger: Prosedyren for registrering med de territoriale organene til FSS RF, godkjent. Ved resolusjon fra FSS RF datert 23. mars 2004 nr.

Fremgangsmåten for registrering av en enkelt entreprenør i midler utenfor budsjettet
Fremgangsmåten for registrering av en enkelt entreprenør i midler utenfor budsjettet

Social Insurance Fund of the Russian Federation

Hvis en enkelt entreprenør ansetter ansatte, har han plikt til å registrere seg i Social Insurance Fund of the Russian Federation (FSS RF) som forsikringsselskap. Registreringsprosedyren styres av følgende normative handlinger: Prosedyren for registrering med de territoriale organene til FSS RF, godkjent. Ved dekret fra FSS RF datert 23. mars 2004 nr. 27; Prosedyren for registrering og avregistrering hos FSS i Den russiske føderasjonen; Administrative forskrifter for FSS RF, godkjent av Pålegg fra departementet for helse og sosial utvikling i Russland datert 20. september 2011 nr. 1054n.

Du må sende inn en søknad om registrering til avdelingen for FSS i Russland innen ti dager fra datoen for inngåelsen av en arbeidsavtale med den første ansatte, entreprenøren må sende inn en søknad på bostedet.

En individuell entreprenør - en arbeidsgiver som har inngått ansettelseskontrakter, er forpliktet til å registrere seg som forsikringsselskap for to typer obligatorisk sosialforsikring:

- i tilfelle midlertidig funksjonshemming og i forbindelse med moderskap;

- og fra arbeidsulykker og yrkessykdommer.

Hvis en enkelt entreprenør har inngått sivile kontrakter, er han registrert som forsikringsselskap mot arbeidsulykker og yrkessykdommer. Samtidig må en betingelse om obligatorisk forsikring inngå i kontrakten.

En søknad om registrering som forsikringsselskap for en person utarbeides av en gründer i skjemaet som er gitt i vedlegg nr. 2 til de administrative forskriftene til FSS i Russland. Søknaden kan sendes inn både skriftlig og i form av et elektronisk dokument. Søknaden ledsages av et sertifikat fra OGRN, TIN, arbeidsbøker for ansatte, sivile kontrakter.

Basert på søknaden og vedlagte dokumenter, registrerer det territoriale organet til FSS i Russland, innen en periode som ikke overstiger fem virkedager fra datoen for mottakelse av det siste av de nødvendige dokumentene, en individuell entreprenør som forsikret, tildeler ham et registreringsnummer og underordningskode og gir forsikret registreringsvarsel.

Pensjonsfond

I pensjonsfondet i Den russiske føderasjonen er en enkelt entreprenør registrert som en uavhengig økonomisk enhet (umiddelbart etter registrering), og betaler forsikringspremier fra inntekten sin, og som arbeidsgiver som bruker arbeidskraften til innleide arbeidere og betaler til deres fordel applikasjon).

Prosedyren for registrering og avregistrering i territoriale organer Prosedyren for registrering i Pensjonsfondet i Den russiske føderasjon, godkjent av resolusjonen fra styret for Pensjonsfondet i Den russiske føderasjon av 13. oktober 2008 nr. 296p.

En gründer må registrere seg hos PFR-myndighetene innen 30 dager fra datoen for inngåelse av arbeidskontrakter. Dokumentpakken for registrering ligner pakken for registrering hos FSS i Russland.

Deretter sender forsikringstakeren kvartalsvis, senest den 15. dagen i den andre kalendermåneden etter rapporteringsperioden, slik informasjon om hver forsikret person som jobber for ham som forsikringsnummer for den individuelle personlige kontoen, fullt navn, perioder av arbeid, mengden inntekt.

Registrering for obligatorisk medisinsk forsikring utføres i FIU. Kontroll over registrering og avregistrering av forsikringstakere utføres av PFRs territoriale organer, som sender relevante data til de territoriale CHI-fondene.

Anbefalt: