Hvordan Lage En Milliard Euro

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Milliard Euro
Hvordan Lage En Milliard Euro

Video: Hvordan Lage En Milliard Euro

Video: Hvordan Lage En Milliard Euro
Video: 500,000 EUR in cash. 2024, Kan
Anonim

Hvordan tjene minst en milliard dollar, eller til og med euro? De som allerede har nådd høyden på karriere og rikdom, kan fortelle om dette best. Den amerikanske milliardæren Donald Trump, som mistet all formuen under krisen og ble rik igjen, gir noen råd til nybegynnere:

Hvordan lage en milliard euro
Hvordan lage en milliard euro

Bruksanvisning

Trinn 1

Kle deg så dyrt du har råd. Milliardæren hevder at klær kan fortelle alt om en person allerede før han åpner munnen. Kostnaden er ikke skrevet på ting, men de ser like dyre ut som de er. Drakten vil demonstrere din sosiale og profesjonelle status til partnerne dine.

Steg 2

Bli en finansekspert for deg selv. Ikke stol på innleide spesialister, uansett hvilke vitnemål de har. Dette var det som førte til at mange selskaper kollapset. Stol bare på deg selv og forbedr kontinuerlig utdanningsnivået ditt: les forretningsblader, følg nyhetene og lær å forstå svingninger i markedet.

Trinn 3

Lytt til stemmen til din intuisjon. Selv om tankene dine forteller deg at avtalen er lønnsom, lytt til din indre stemme. Stol på instinktet ditt, og du vil aldri bli lurt.

Trinn 4

Lær hvordan du skal stå opp for deg selv. Verden for store virksomheter er grusom, så hvis de prøver å angripe deg, forsvar deg selv. Ikke tilgi nag selv til dine beste venner.

Trinn 5

Still provoserende spørsmål. Når du forhandler, prøv å provosere forretningspartneren med et tøft og upassende spørsmål. Det er akkurat nå du kan lære nøyaktig hva denne personen er verdt.

Trinn 6

Vær optimistisk. Milliardæren selv ble ødelagt og feid ned i avgrunnen av ruin, men han fant styrken til å gjenopprette virksomheten han hadde startet og fikk igjen en enorm formue. Vær klar for mulige tilbakeslag og tåle skjebnen til skjebnen.

Trinn 7

Oppretthold god helse. Bare en sunn og sterk person kan oppnå suksess. For å unngå infeksjoner anbefaler Donald Trump å gi opp jevne håndtrykk.

Trinn 8

Inngå ekteskapsaftaler. Ikke la dine sterkeste følelser forvirre deg. Det er ekteskapskontrakten som vil redde deg fra å miste halvparten av formuen din i tilfelle en mulig skilsmisse.

Anbefalt: