Hvordan Velge Advokat

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge Advokat
Hvordan Velge Advokat

Video: Hvordan Velge Advokat

Video: Hvordan Velge Advokat
Video: Hvordan velge riktig TV? Elkjøp forklarer 2024, Kan
Anonim

Små selskaper trenger som regel ikke advokat på heltid, da det ikke er mye arbeid for ham. Derfor, hvis behovet oppstår, ansetter slike firmaer advokater utenfor. Når du velger dem, bør du la deg lede av følgende regler: se etter noen som spesialiserer seg på ditt spesifikke problem, benytt anledningen til foreløpig konsultasjon og ikke jage de lave kostnadene ved juridiske tjenester.

Hvordan velge advokat
Hvordan velge advokat

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem hvorfor du trenger tjenester fra en advokat. Trenger du å forsvare rettighetene dine i retten, registrere et offshore selskap eller kjøpe eiendom? Avhengig av dette, prøv å lete etter en advokat først gjennom vennene dine, og deretter via Internett.

Steg 2

Det er best å kontakte pålitelige advokater, men hvis dette ikke er mulig, så prøv å finne anmeldelser av advokatfirmaene du skal kontakte. Som regel er slike vurderinger tilgjengelig på Internett. Vær også oppmerksom på nettsiden til advokatfirmaet: selskaper med godt omdømme har vanligvis praktiske nettsteder med muligheten til raskt å finne informasjon og priser.

Trinn 3

Hvis spørsmålet du vil kontakte advokater med er ekstremt viktig for deg, er det bedre å velge et advokatfirma med navn. Du kan finne slike selskaper gjennom forskjellige rangeringer (10 beste russiske advokatfirmaer, etc.). Forbered deg imidlertid på at tjenestene deres er ganske dyre.

Trinn 4

På et mindre problem kan du kontakte en frilansadvokat i stedet for et selskap. Som regel kan tilbud om tjenester deres finnes på jobbsøkingssider for frilansere. Den største ulempen her er at du neppe vil kunne sette pris på en slik advokat. Men tjenestene hans blir billigere.

Trinn 5

Ofte tilbyr bedrifter og advokater klienter gratis rådgivning. Sørg for å benytte deg av denne muligheten, for under konsultasjonen vil du kunne vurdere nivået på en advokat og forstå alvoret i problemet ditt. Forbered deg på et møte med en advokat, bestem hvor mye du er villig til å betale for tjenestene hans, hvor lenge du kan gi for å løse problemet.

Trinn 6

Husk at advokatfirmaer godtar timelønn. Advokaters timepriser varierer avhengig av deres kvalifikasjoner. Det er ikke alltid lønnsomt å gå til billigere spesialister, ettersom de kan jobbe lenger, og dermed må du fortsatt betale et ganske stort beløp. Frilansere jobber som regel for stykkrentebetalinger basert på resultatet av bestillingen.

Anbefalt: