Hvordan Få Jobb For En Bedrift

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Jobb For En Bedrift
Hvordan Få Jobb For En Bedrift

Video: Hvordan Få Jobb For En Bedrift

Video: Hvordan Få Jobb For En Bedrift
Video: Hvordan jobber Telehjelpen? 2024, April
Anonim

Det er veldig vanskelig for ambisiøse gründere, småbedriftseiere å gi seg ordrer. For å finne kunder er det først og fremst nødvendig å sikre et godt koordinert arbeid i bedriften selv og erklære seg selv som en pålitelig partner.

Hvordan få jobb for en bedrift
Hvordan få jobb for en bedrift

Bruksanvisning

Trinn 1

Kontakt ditt lokale støttefond for småbedrifter. Send inn søknaden din om deltakelse i konkurransen om statsordren. Før du gjør dette, må du holde oversikt over all informasjon som er publisert i regionale forretningsbrev. Men dessverre kan publikasjonene av mange grunner ikke publisere informasjon om alle anbudene.

Steg 2

Gjennomgå forretningsplanen din. Hvis du har laget det selv når du organiserer et selskap, må du involvere spesialister for å gjøre mulige justeringer. Kontakt investorene dine (hvis noen) og bli enige med dem om alle mulige endringer.

Trinn 3

Finn investorer for bedriften din og angi utsiktene for samarbeid med deg, med forbehold om nye investeringer du vil bruke på kjøp av nytt (eller ekstra) utstyr.

Trinn 4

Velg bare bestillinger fra offentlige eller private kunder som kan leveres av produksjonsanleggene til bedriften din, uten involvering av ekstra ansatte eller underleverandører.

Trinn 5

Hvis midler tillater det, kan du delta i opplæring og omskolering av personell for å gjøre bedriften din mer attraktiv i kundenes øyne.

Trinn 6

Gjennomføre markedsundersøkelser og omformidle virksomheten avhengig av hvilke produkter som leveres til de regionale og helrussiske markedene som er mest etterspurt.

Trinn 7

Lag et nettsted for din bedrift, der du kan plassere informasjon om selskapet, produktkataloger, artikler om retningen for din virksomhet, en kontinuerlig oppdatert blokk med bransjenyheter.

Trinn 8

Optimaliser salgs- og transporttjenestene i bedriften, slik at potensielle kunder ikke hører rykter om unødvendig arbeid.

Anbefalt: