Tarotkort Som Yrke

Innholdsfortegnelse:

Tarotkort Som Yrke
Tarotkort Som Yrke

Video: Tarotkort Som Yrke

Video: Tarotkort Som Yrke
Video: ЕСТЬ ЛИ МЕСТО В ЕЁ СЕРДЦЕ ДЛЯ МЕНЯ?! Таро расклад для мужчин. 2024, Kan
Anonim

Fortune telling on cards har vært kjent i mange århundrer, det lar deg avsløre fremtidens hemmeligheter eller til og med endre det planlagte hendelsesforløpet. En mester som har mestret å jobbe med Tarot-kort, blir aldri igjen uten arbeid.

Tarotkort som yrke
Tarotkort som yrke

Bruksanvisning

Trinn 1

For å begynne å forutsi fremtiden, må du studere alle de 78 tarotkortene. Du må forstå at hvert kort har minst to betydninger, som avhenger av hvordan lassoen er lagt ut: i rett eller invertert form. Og så er det hundrevis av kombinasjoner og kombinasjoner som du også trenger å vite. Det er bedre å begynne å jobbe med et dekk under veiledning av en mester, han vil gi det grunnleggende om beskyttelse mot negativitet, lære å lade arbeidsverktøy, og også vise forskjellige oppsett. Hvis det ikke er noen lærer, så se etter bøker som bare gir en del av informasjonen, og resten må skaffes ved praksis.

Steg 2

Den enkleste måten å mestre et dekk på er stykke for stykke. De fleste begynner å gjette på Major Arcana. Det er bare 22 av dem, så det er ikke så vanskelig å lære dem. De snakker om følelser, menneskelige opplevelser og ikke om hendelser, men ved å bruke dem kan du allerede komme med gode spådommer. Når denne delen er mestret, fortsett til Minor Arcana of the Tarot. Husk at mesteren i hans arsenal har minst 20 oppsett som han vet hvordan de skal bruke og forstår deres formål. Vanligvis studeres mye mer, men arbeidet krever bare visse, og hver har sin egen.

Trinn 3

For å tjene penger på Tarot, må du bli profesjonell. Folk vil vite sannheten, og å lære å se det krever mye øvelse. Hvis du kan se inn i fremtiden, vil kundene komme tilbake igjen og igjen. Hvis du ikke har den nødvendige erfaringen, er det bedre å utsette annonsering, begynne å jobbe med kjære. Gjett vennene dine og venninnene, forutsi fremtiden for naboer og bare bekjente, gjør det ikke for å tjene penger, men for å få erfaring. Vanligvis bruker en person minst tre år på trening før han går inn i en fast jobb med Tarot.

Trinn 4

Det er veldig vanskelig å jobbe med mennesker, fordi du må holde en tidsplan for besøk, og ingen er interessert i om du er i humør til å lage oppsett i dag. Lær derfor å takle følelser, la opplevelsene dine være utenfor døren, slik at de ikke påvirker sannheten i justeringen. Engasjer folk på noen måte, men husk at jungeltelegrafen fungerer best. Hvis en person blir oppfylt, er det høyst sannsynlig at han kommer tilbake og tar med noen andre. Derfor må du aldri gjøre arbeidet overfladisk, være oppmerksom på alle som søker.

Trinn 5

Når du har opprettet en base av kundene dine, når forskjellige mennesker regelmessig besøker deg, kan du tjene ikke bare ved spå fortelling, men også ved å lære andre mennesker. Noen ønsker å mestre tarotdekket for arbeid, andre for eget bruk. Samle noen få mennesker som er interessert i dette og begynn å undervise. Trening kan vare fra 2 måneder til et par år, alt avhenger av intensiteten i klassene. Hvis du ønsker det, kan du lede flere grupper, og dette vil gi et godt overskudd.

Trinn 6

Husk at enhver aktivitet i staten vår blir beskattet. For å jobbe med Tarot og tilhørende mottak av kunder, må du lage dokumenter for en individuell entreprenør og årlig gi 6% av inntektene dine til staten. Den riktige tilnærmingen til forretningsorganisasjonen vil unngå alvorlige problemer i fremtiden.

Anbefalt: