Hvordan Registrere Deg For Migrasjon I Russland

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Registrere Deg For Migrasjon I Russland
Hvordan Registrere Deg For Migrasjon I Russland

Video: Hvordan Registrere Deg For Migrasjon I Russland

Video: Hvordan Registrere Deg For Migrasjon I Russland
Video: Коп по Войне. Аэродром Люфтваффе Нойтиф. Форт Западный. Береговая Батарея. Коса Фрише Нерунг. 2024, Kan
Anonim

Alle de som kommer til Russland for arbeid eller for et lengre opphold i landet for et annet formål, må registrere seg for migrasjon og få et sertifikat for midlertidig registrering. Det er ikke noe komplisert i denne prosedyren hvis du forstår rekkefølgen av nødvendige handlinger.

Hvordan registrere deg for migrasjon i Russland
Hvordan registrere deg for migrasjon i Russland

Bruksanvisning

Trinn 1

Ved innreise til Russlands territorium (ved toll), motta og fyll ut et migrasjonskort som angir formålet med oppholdet ditt i landet. På samme sted, søk om medisinsk forsikring for utenlandske statsborgere - en VHI-policy.

Steg 2

Registrer deg for migrasjon. For dette får utenlandske borgere 7 virkedager (for besøkende fra Tadsjikistan - 15 dager).

Trinn 3

Du kan utstede varslingsregistrering på stedet for faktisk bosted eller fremtidig arbeidsplass. Dessuten kan bostedet være et hotellrom eller leid bolig.

Trinn 4

Hvis du kommer til Russland for å jobbe, vil registreringshandlingene bli tatt av den mottakende parten - den juridiske enheten du planlegger å jobbe for.

Trinn 5

Når du registrerer deg, må du ha følgende dokumenter med deg: utenlandsk pass, migrasjonskort og deres kopier. Hvis du registrerer deg for en bolig, trenger du en kopi av huseiers pass og skjøte til boligen.

Trinn 6

Hvis du selv sender inn dokumenter til OUFMS, fyll ut ankomstvarselet. Ingen statlige avgifter belastes for registrering av migrasjon. Du vil motta varslingsregistrering den dagen du kontakter OUFMS.

Trinn 7

Ikke glem at det er betydelige bøter for brudd på reglene for registrering av migranter - både for organisasjoner og for enkeltpersoner.

Anbefalt: