Hvordan Oppføre Seg I Et Jobbintervju?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Oppføre Seg I Et Jobbintervju?
Hvordan Oppføre Seg I Et Jobbintervju?
Anonim

Her er noen enkle, men kraftige tips om hvordan du skal håndtere ditt drømmejobbintervju. Ingen avlyste ferdighetene og erfaringene dine, men det er ting som rekrutteringsagenter og arbeidsgivere ikke liker veldig godt.

hvordan man skal oppføre seg i et intervju
hvordan man skal oppføre seg i et intervju

Erfaringen og faglige ferdigheter er ikke alltid nok til å få jobb. Kandidater til stillingen trenger å vite hvordan de skal oppføre seg riktig i intervjuer, slik at rekrutteringsagenter og arbeidsgivere trygt vil betro dem jobben.

image
image

Punktlighet

Det er verdt å huske at kandidaten erklærer mangel på respekt for fremtidige kollegers og sjefens manglende punktlighet og for sent til intervju uten advarsel.

Presentabelt utseende

Et urettmessig utseende er frastøtende, spesielt hvis kandidaten må jobbe med mennesker og delta i forhandlinger.

image
image

Overdreven selvtillit

Arrogant oppførsel og overestimering av ens evner kan bare være relevant for høye stillinger, i andre tilfeller kan selvtillit være bevis på et lite sinn.

Falsk beskjedenhet og søt

Unaturlig intervjuadferd gjør det vanskelig å demonstrere ekte profesjonalitet og kompliserer dialogen mellom kolleger, partnere og overordnede. Selv om sjenanse og beskjedenhet i seg selv ikke kan kalles en negativ kvalitet.

image
image

Svar på spørsmål

Søkeren skal være i stand til å opprettholde en uformell samtale og være i stand til å kommunisere sammenhengende om sin erfaring og profesjonelle ferdigheter. Ved å nekte å svare på spørsmålene til bemanningsagenten og sitere svarene i CV-en, kan søkeren gjøre et dårlig inntrykk. I slike tilfeller begynner arbeidsgiveren å tvile på de spesifiserte kompetansene til personen.

Svindel

Falske attester og falsk informasjon på et CV når det er merket av, vil alltid føre til avvisning av stillingen. Feil fremstilling, til tross for kandidatens andre prestasjoner, passer aldri til arbeidsgivere som er tilbøyelige til å være ærlige og åpne.

image
image

Frekkhet

I moderne selskaper kan kjennskap hilses velkommen, men for rekrutterere av seriøse selskaper er kuk oppførsel og lettsindighet forbudte egenskaper.

Anbefalt: