Hvordan Oppføre Seg Med En Bank Som Kravstiller?

Hvordan Oppføre Seg Med En Bank Som Kravstiller?
Hvordan Oppføre Seg Med En Bank Som Kravstiller?

Video: Hvordan Oppføre Seg Med En Bank Som Kravstiller?

Video: Hvordan Oppføre Seg Med En Bank Som Kravstiller?
Video: National Geographic 2017 - Шикарный фильм" The Messengers 2 " ПОСЛАННИКИ 2. Зарубежные фильмы 2024, April
Anonim

Ifølge statistikken har en god halvparten av den russiske befolkningen en gjeld til banken for et lån. Årsakene til at du faller i gjeldsbinding er forskjellige for alle. Noen tillot seg å leve utenfor deres evner, og stolte på andres lomme i form av et kredittkort, noen hadde slike familieforhold, og noen mistet rett og slett inntektskilden til feil tid. Men du vet aldri hvilke omstendigheter som tvang til å leve i gjeld. Imidlertid kommer før eller senere beregningstimen, og så er det stevning. Hvordan oppføre seg med en bank som kravstiller?

Hvordan oppføre seg med en bank som kravstiller?
Hvordan oppføre seg med en bank som kravstiller?

Skyldneren er en diplomat

Ikke spill gjemsel med banken. Kontakt og om mulig nå en avtale om tilbakebetaling av gjelden ved å signere en ny betalingsplan eller motta rimelige avdrag for ansettelse, og løse de akkumulerte økonomiske problemene. Når du velger en slik taktikk, kan du selvfølgelig trenge kompetent juridisk støtte med involvering av en advokat eller advokat.

Skyldneren er insolvent

Insolvens er, i noen spesielt forsømte tilfeller, den eneste utveien for skyldneren. Ved å følge denne oppførselinjen, må vi ikke glemme kjære som på grunn av en slektnings utslettede handlinger kan miste sin ærlig anskaffede eiendom. For å forhindre at dette skjer og banken ikke kunne utestenge leiligheten eller bilen til ektefellen eller kona, vil det være nødvendig ikke bare å registrere eierskapet til det andre voksne familiemedlemmet eller barnet på nytt, men til og med å oppløse ekteskapet for en stund. Samtidig fortsetter du, så langt det er mulig, å betale for å betale gjelden.

Skyldneren er konkurs

Konkurs for et individ er et nytt og veldig effektivt alternativ for samarbeid med en bankklager med en gjeld på mer enn 500 000 rubler. Denne prosedyren ser ut til å ikke være så komplisert, men den er ennå ikke populær og har en ulempe - for å erklære deg selv konkurs, må du ty til en økonomisjefs tjenester, og dette vil igjen medføre merkostnader.

Anbefalt: