Hvor Skal Man Søke Om Privatisering

Innholdsfortegnelse:

Hvor Skal Man Søke Om Privatisering
Hvor Skal Man Søke Om Privatisering

Video: Hvor Skal Man Søke Om Privatisering

Video: Hvor Skal Man Søke Om Privatisering
Video: Самый простой способ выровнять пол! Наливной пол за 20 минут. 2024, April
Anonim

Enhver borger i voksen alder som er registrert i en leilighet, har rett til frivillig privatisering av boliger. Det er nødvendig å sende inn dokumentene som er nødvendige for registrering av prosedyren til kontoret for avdeling for boligpolitikk og boligfondet der du bor.

Hvor skal man søke om privatisering
Hvor skal man søke om privatisering

Nødvendig

  • - originaler og kopier av identitetsdokumenter fra personer som bor i leiligheten;
  • - et utdrag fra husboken (om nødvendig);
  • - søknad om privatisering;
  • - mottak av betaling av statsavgift.

Bruksanvisning

Trinn 1

Kontakt kontoret for departementet for boligpolitikk og bolig for å fullføre privatiseringsprosedyren. Den kompetente avdelingen i dette tilfellet er avdelingen for privatisering og registrering av eiendomsrett. Gi arbeidstakere originaler og kopier av alle identitetsdokumenter fra familiemedlemmer: pass eller fødselsattester for barn under 14 år.

Steg 2

Bekreft at du deltar i privatiseringsprosedyren for første gang hvis du mottok registrering i den privatiserte boligen senere enn 1. september 1991. For å gjøre dette må du i tillegg gi et utdrag fra husboken, fra den angitte datoen og frem til i dag, hvorfra det vil sees at du ikke tidligere har gått gjennom privatiseringsprosessen.

Trinn 3

Lag en søknad om privatisering av boliger i "ett vindu" -modus, i samsvar med gjeldende program. Vent på at søknaden blir bekreftet av de ansatte i privatiseringsavdelingen, og betal for papirarbeidet etter å ha mottatt den tilsvarende kvitteringen. Forsikre deg om at de ansatte ved avdelingen markerer godtakelsen av søknaden og dokumentene i en spesiell journal.

Trinn 4

Besøk privatiseringsavdelingen etter at de ansatte har sendt den nødvendige forespørselen til BTI. Vanligvis blir deltakerne i prosedyren kalt til kontoret via telefon eller på en annen måte. Ta med deg passet og statskvitteringen. Dette følges av prosedyren for å kontrollere og signere en avtale om privatisering av boliger, der alle familiemedlemmer over 14 år som er registrert i dette boligområdet, må delta. Så snart kontrakten er signert, vent på den offisielle registreringen av eierskap av avdelingsansatte og motta en av kopiene av kontrakten med forseglingen fra Housing Policy Department og underskrifter fra autoriserte personer.

Anbefalt: