Hvordan Utstede En Fullmakt Hjemme

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Utstede En Fullmakt Hjemme
Hvordan Utstede En Fullmakt Hjemme

Video: Hvordan Utstede En Fullmakt Hjemme

Video: Hvordan Utstede En Fullmakt Hjemme
Video: De første år efter krigen. Østpreussen. Professor Historier 2024, Mars
Anonim

Nylig tilbyr de fleste notariatkontorer å bruke tjenester relatert til avgang fra en notar til klientens bosted. Hvis du på grunn av dårlig helse eller sysselsetting ikke kan besøke en notarius alene og utstede en fullmakt, kan du ringe ham hjemme.

Hvordan utstede en fullmakt hjemme
Hvordan utstede en fullmakt hjemme

Nødvendig

dokumenter som bekrefter identiteten til rektor og bobestyrer

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg et notariatkontor som tilbyr tjenesten "å ringe en notarius hjemme". Ring kontoret og søk om levering av notarialtjenester hjemme. Sjekk telefonoperatøren for listen over dokumenter som kreves for utstedelse av fullmakt, kostnadene for tjenesten og betalingsprosedyren. Finn ut om det er behov for å levere dokumentene til notariusekretæren på forhånd for verifisering.

Steg 2

Vis passene dine ved ankomst til notarius. For å utarbeide en fullmakt, fortell ham i hvilke institusjoner og hvilke fullmakter representanten vil kunne utøve på oppdragsgiverens vegne. Angi fullmaktens varighet, i henhold til borgerloven, avsluttes den for en periode som ikke overstiger tre år. Hvis perioden ikke er spesifisert, er den gyldig i et år.

Trinn 3

Fullmakten er skrevet for hånd på et brevpapir, nedenfor er detaljene til rektor og den pålitelige personen, samt datoen fullmakten ble utarbeidet. Det er bemerkelsesverdig at uten denne datoen vil dokumentet ikke ha noen juridisk kraft. Du kan når som helst tilbakekalle fullmakten, og representanten din kan nekte gitte fullmakter. Den autoriserte personen må bare presentere dette dokumentet i sin opprinnelige form.

Anbefalt: