Hvordan Beregne Arbeidstid

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Beregne Arbeidstid
Hvordan Beregne Arbeidstid

Video: Hvordan Beregne Arbeidstid

Video: Hvordan Beregne Arbeidstid
Video: Beregne Arbeidsdager i Excel 2024, Kan
Anonim

I henhold til arbeidslovgivningen er beregningen av tiden som en ansatt bruker på utførelsen av sine arbeidsoppgaver, basert på arbeidstidsnormen, som er regulert av prosedyren for beregning av arbeidstidsnormen for en måned, kvartal eller år i samsvar med den fastsatte arbeidstiden per uke, som er godkjent av Ordenen fra helse- og sosialdepartementet i Russland fra 13. august 2009 nr. 588n.

Hvordan beregne arbeidstid
Hvordan beregne arbeidstid

Bruksanvisning

Trinn 1

Basert på fremgangsmåten ovenfor beregnes standard arbeidstid i henhold til den estimerte tidsplanen for en fem-dagers eller seks-dagers arbeidsuke, basert på varigheten av det daglige arbeidet, som er åtte timer for en førti-timers arbeidsuke, og seks timer for en tretti-timers arbeidsuke. Når det gjelder en seks-dagers arbeidsuke, vil antall timer for en førti-timers arbeidsuke være henholdsvis 6, 7 timer per dag og fem timer per dag.

Steg 2

Hvis en fridag og en offentlig fridag sammenfaller, blir fridagen utsatt til neste dag etter ferien. Hvis en ferie faller på en arbeidsuke, reduseres arbeidsdagen før den med en time. Denne beregningen gjelder for alle typer arbeidsuker, inkludert seks dager.

Trinn 3

Som et resultat av ovenstående bør normen for arbeidsuken i en bestemt måned beregnes i følgende rekkefølge: Arbeidsukens lengde, uttrykt i timer, er delt med antall dager per uke, multiplisert med tallet av arbeidsdager i henhold til kalenderen til et seks-dagers eller fem-dagers system, og antall timer trekkes fra dette tallet. som i denne måneden er en reduksjon i arbeidstiden på høytiden før høytiden.

Anbefalt: