Hvordan Finne En God Jobb Raskt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne En God Jobb Raskt
Hvordan Finne En God Jobb Raskt

Video: Hvordan Finne En God Jobb Raskt

Video: Hvordan Finne En God Jobb Raskt
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, Kan
Anonim

Før eller siden står alle overfor problemet med å finne en jobb. For at perioden med å se ledige stillinger og gå på intervjuer ikke trekker i mange måneder, må du være proaktiv og prøve alle tilgjengelige metoder.

Hvordan finne en god jobb raskt
Hvordan finne en god jobb raskt

Bruksanvisning

Trinn 1

Lag et kompetent CV som gjenspeiler all viktig informasjon om deg: fullt navn, fødselsår og fødested, grunnleggende og tilleggsutdanning, arbeidserfaring, personlige og profesjonelle egenskaper. Lag et CV med tanke på området du planlegger å jobbe i. Presenter deg til din fordel, men ikke la deg lure av arbeidsgiveren. Før du sender inn, må du sjekke CV-en for stave- og tegnsettingsfeil som umiddelbart vil fremmedgjøre en potensiell arbeidsgiver.

Steg 2

Se etter ledige stillinger i avisen og på internett. Avisannonser er fremdeles en påvist måte å finne jobber på, spesielt i offentlig sektor. De fleste HR-tjenester annonserer ledige stillinger på flere internettportaler. De mest populære av dem er: "job.ru", "hotjob.ru", "hh.ru", "superjob.ru". Her kan du ikke bare se på andres ledige stillinger og gi annonsene dine, men også lese profesjonelle artikler om jobbsøk.

Trinn 3

Kontakt et rekrutteringsbyrå. Noen kontorer har en ganske bred profil, mens andre bare arbeider med en bestemt bransje. Begge kan gi deg mer informasjon om en potensiell arbeidsgiver enn en annonse på et nettsted. I tillegg finner mange byråer ut av åpne stillinger tidligere.

Trinn 4

Lag ditt nettsted. Du trenger ikke å være en profesjonell programmerer for å gjøre dette. Mange Internett-portaler inneholder maler som lar deg registrere din egen side på en kveld. Der kan du plassere all nødvendig informasjon om deg selv, supplere den med bilder, rapporter, legge ut kontaktinformasjon. Et slikt nettsted vil skille deg ut fra mengden og hjelpe en potensiell arbeidsgiver å se deg som en lys personlighet.

Trinn 5

Fortell dine venner og bekjente hvilket felt du leter etter en jobb i. Vennene dine har andre venner, og de har venner av seg. Kanskje en av disse "kjedene" vil føre til et bra sted. Vi snakker ikke om "trekk" eller "forbindelser". Jo tidligere du får vite om en ledig stilling, jo større er sjansen for å få jobb, så du må bruke alle muligheter.

Anbefalt: