Hvordan Finne En God Jobb I

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne En God Jobb I
Hvordan Finne En God Jobb I

Video: Hvordan Finne En God Jobb I

Video: Hvordan Finne En God Jobb I
Video: Hvordan finne ny jobb | Finne informasjon om bedriften 2024, April
Anonim

Etter å ha begynt å lete etter en ny jobb, prøver du å finne et sted som passer deg i alt. Lønnsvolumet, arbeidsplanen og atmosfæren i teamet er også viktig. Etter å ha satt deg opp for et positivt resultat, vil det ikke være vanskelig å finne en god jobb.

Hvordan finne en god jobb
Hvordan finne en god jobb

Bruksanvisning

Trinn 1

Den enkleste måten å finne en god jobb på er å ha de rette kontaktene. Forbindelser er avgjørende. Selv om en innflytelsesrik person ikke kan ansette deg, vil han anbefale kandidaturet ditt til vennene sine.

Steg 2

Hvis du ikke har noen forbindelser, må du først skaffe deg erfaring, å etablere deg selv som en god ansatt, en spesialist som kjenner sin virksomhet. Og så begynn å lete etter en prestisjetung jobb.

Trinn 3

Definer et sett med ansettelseskrav for deg selv - hva betyr en god jobb for deg? En høy lønn, en jobb som interesserer deg, en viss stilling, et kjent firmanavn, et godt team, en arbeidsplan osv.

Trinn 4

Skriv deretter ditt CV. Angi utdanning, tidligere jobber, erfaring og tilegnet ferdigheter. CV-en kan ledsages av anbefalingsbrev fra tidligere arbeidsgivere eller kontakter fra personer som din nye leiesoldat kan kontakte og spørre om hva du er.

Trinn 5

Deretter må du sørge for at CV-en din havner i de rette hendene. Liste over selskapene du vil jobbe for. Vurder din styrke - om du kan jobbe der og takle ansvar.

Trinn 6

Se etter ledige stillinger i aviser, kontakt rekrutteringsbyråer. Ta en titt på nettsidene til selskapene du trenger i ledige seksjoner eller på arbeidsplassene - hvis det er en annonse som passer for deg.

Trinn 7

Hvis ikke, ring HR-avdelingen eller direkte til lederen for avdelingen eller avdelingen der du ønsker å jobbe. Spør om de har en ledig stilling.

Trinn 8

Tilbyr å sende ditt CV til selskapet. Argumenter at du er akkurat den ansatte som dette selskapet trenger. Og kanskje etter å ha lest arbeidshistorikken din, vil selskapets ledelse ønske å møte deg og diskutere samarbeid.

Trinn 9

Vær trygg i intervjuet og gjør det klart for arbeidsgiveren at du kan stole på. Gjør inntrykk av en god, kompetent spesialist som kjenner sin egen verdi.

Trinn 10

Bare ikke gå for langt, den selvsikre narsissisten, som tror at ingen millioner vil være nok til å sette pris på arbeidet hans, vil neppe interessere arbeidsgiveren. Svar på spørsmålene til intervjueren. Ikke vær redd for å stille dine egne spørsmål under samtalen. Nysgjerrige kandidater er mer sannsynlig å få jobb.

Trinn 11

Hvis det ser ut til at arbeidsgiveren fortsatt er nølende med kandidaturet ditt, kan du tilby å fullføre testoppgaven. Dette vil hjelpe deg både å forstå om du kan håndtere den nye stillingen, og arbeidsgiveren - om du er den verdifulle arbeidstakeren han trenger.

Anbefalt: