Hvordan Bli Modell

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bli Modell
Hvordan Bli Modell

Video: Hvordan Bli Modell

Video: Hvordan Bli Modell
Video: Kollektivet: Hvordan bli modell 2024, Kan
Anonim

Hvis du er mellom 14 og 25 år og har et attraktivt utseende, kan du prøve å bli modell. Eksperter anbefaler alle som drømmer om en slik karriere ikke å nøle, men å handle aktivt.

Hvordan bli modell
Hvordan bli modell

Bruksanvisning

Trinn 1

Først og fremst må jentene selv eller modellagenter identifisere typen utseende på den fremtidige modellen. Bestemmelsen av spesialiseringen av modellen utføres i henhold til følgende parametere. Jenter 16-22 år, med en høyde på 175-180, iført klesstørrelse 40-42, med parametere 86-60-86, har en sjanse til å bli en catwalkmodell eller en high fashion-modell - den mest eksklusive typen av modell. Natalia Vodianova, Cara Delevingne og Kate Moss er fremtredende representanter for denne kategorien, selv om sistnevnte bare er 169 cm høy.

Steg 2

Du trenger ikke å være tynn for å bli modell. I løpet av de siste årene har pluss størrelsesmodeller blitt vist på omslaget til blanke magasiner oftere enn deres tynne kolleger. La oss si høyde fra 157 til 185 cm og klærstørrelse opp til 54 for pluss størrelsesmodell. De mest populære modellene i denne kategorien er Chloe Marshall, Crystal Rennes, Whitney Thompson.

Trinn 3

Undertøymodeller kan bare være jenter fra 21 år med en slank atletisk kropp og vakre former. Slike modeller inkluderer Miranda Kerr, Candice Swanepoel, Andriana Lima. Glamorøse modeller skiller seg fra undertøymodeller ved at de jobber for et mannlig publikum, og filmer ofte halvnaken. Naturligvis må en slik modell være myndig.

Trinn 4

Jenter i alderen 14-17 begynner en karriere som tenåringsmodell, som deretter utvikler seg til en karriere på pallen. I tillegg er det i alle aldre en mulighet til å bli en delmodell - en jente som demonstrerer hvilken som helst, den mest vellykkede delen av kroppen. For eksempel hender, øyne, lepper osv. Noen modeller forsikrer til og med lemmer, rumpe eller bryst hvis de er deres viktigste inntektskilde. Det gjorde også Gemma Howorth, som forsikret hendene for 5 millioner dollar.

Trinn 5

Hvis definisjonen av spesialiseringen av modellen har forvirret deg, er det verdt å kontakte et modellbyrå hvor de vil hjelpe deg. Det er nødvendig å velge bare store byråer med godt omdømme og omfattende arbeidserfaring. Ellers er det en risiko for å være prisgitt svindlere.

Trinn 6

Eksperter er sikre på at for å bli en modell er det slett ikke nødvendig å oppgradere fra en spesialskole eller kurs. Mange kjente modeller er nuggets. Som en siste utvei vil byrået fortelle deg om jenta trenger opplæring.

Trinn 7

Det viktigste spørsmålet er hvordan du lager en portefølje. Det er nesten umulig å starte en modellkarriere uten ham. Ikke vis agenter en haug med lignende bilder. Først må du velge minst 5-6 av de mest vellykkede mangesidede bildene.

Trinn 8

En erfaren fotograf kan profesjonelt svare på spørsmålet om hvordan man lager en portefølje. Hvis en jente ikke har mulighet til å betale for tjenestene hans, men byrået er interessert i henne, kan hun arrangere en gratis fotosession.

Trinn 9

Du bør starte besøket hos byrået ved å fylle ut et spørreskjema på nettstedet. Når du skal på casting, trenger du ikke gjøre en utrolig frisyre og bekjempe sminke. Agenter er mer sannsynlig å sette pris på det naturlige utseendet, understreket av den minste mengden sminke og jentas personlighet, enn arbeidet til frisører og makeupartister. Naturligvis må du kle deg på en slik måte at du understreker figuren.

Anbefalt: