Hvordan Selge Alkohol

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Selge Alkohol
Hvordan Selge Alkohol

Video: Hvordan Selge Alkohol

Video: Hvordan Selge Alkohol
Video: Oljebarna: Medisinert 2024, April
Anonim

Salg av alkoholholdige drikkevarer er det mest lønnsomme detaljhandelsområdet i Russland. Alkohol har alltid vært etterspurt hos oss. Hvis salg av alkohol tidligere var en utelukkende statlig sak, har situasjonen nå endret seg dramatisk. Nå er salg av alkohol en forretning for kjøpmenn, og en virksomhet som gir godt utbytte takket være konstant etterspørsel. Det er sant at det bør tas i betraktning at det er pålagt mange lovgivningsmessige restriksjoner på salg av alkoholholdige drikker. Det kreves å skaffe mange spesielle dokumenter. Hvordan selge alkohol lovlig?

Hvordan selge alkohol
Hvordan selge alkohol

Det er nødvendig

Lisens for salg av alkoholholdige drikkevarer

Bruksanvisning

Trinn 1

Det kreves en lisens for å selge alkoholholdige drikkevarer. Det første trinnet er å samle alle nødvendige dokumenter.

Steg 2

Dokumentlisten er ganske omfattende, du kan sjekke den med administrasjonen av oppgjøret ditt. Obligatoriske dokumenter for å få lisens: en handling som overholder kravene til kommersielle lokaler, sanitærinspeksjon; firmaets charter og et sertifikat for registrering hos skattemyndighetene.

Trinn 3

Lisensen gis for en periode på tre år. Du må sende de innsamlede dokumentene til lisensmyndigheten og betale lisensavgiften.

Trinn 4

Når lisensen er oppnådd, er det nødvendig å gjøre endringer i selskapets charter angående reglene for salg av alkohol. Fortell selgere og administratorer hvordan de skal selge alkohol. Du vil motta reglene for salg av alkohol sammen med lisensen til å selge den.

Trinn 5

Deretter må du finne leverandører. Det er mange selskaper som driver engroshandel med alkohol. For å velge den rette, sammenlign priser, lette transport og estimer også kjøpekraften til befolkningen. Hvis butikken din ligger i sentrum av en stor by, er det fornuftig å selge dyre kvalitetsviner. Hvis det bor mange unge mennesker i området der utsalgsstedet ditt er, vil det mest lønnsomme alternativet være å selge øl.

Anbefalt: