Hvordan Verifisere Ektheten Til En Midlertidig Registrering

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Verifisere Ektheten Til En Midlertidig Registrering
Hvordan Verifisere Ektheten Til En Midlertidig Registrering

Video: Hvordan Verifisere Ektheten Til En Midlertidig Registrering

Video: Hvordan Verifisere Ektheten Til En Midlertidig Registrering
Video: Er biologiske midler fremtiden? 2024, April
Anonim

Du kan registrere deg midlertidig på oppholdsstedet uten å bli avregistrert på hovedstedet. Hvis det blir nødvendig å verifisere ektheten til den midlertidige registreringen, kan dette gjøres ved personlig kontakt med FMS, passkontoret til boligavdelingen, eller ved å sende en skriftlig forespørsel til de angitte organisasjonene.

Hvordan verifisere ektheten til en midlertidig registrering
Hvordan verifisere ektheten til en midlertidig registrering

Det er nødvendig

  • - søknad til FUMS;
  • - en skriftlig forespørsel til FUMS.

Bruksanvisning

Trinn 1

Midlertidig registrering utføres på grunnlag av en søknad fra en borger som trenger å registrere den og skriftlig samtykke fra alle huseiere. For øyeblikket er det mye lettere å utstede en midlertidig registrering ved å sende en søknad til FMS og en kopi av notarialtillatelsen fra huseiere, mens det slett ikke er nødvendig å søke migrasjonstjenesten personlig.

Steg 2

Registreringen starter og slutter på datoene som er angitt i søknaden. Samtidig har huseieren når som helst rett til å søke FMS og avslutte den midlertidige registreringen før planen. For tidlig kansellering av midlertidig registrering er ikke personlig tilstedeværelse til en registrert person påkrevd.

Trinn 3

For å finne ut ektheten til den midlertidige registreringen, kontakt FMS med en uttalelse. Angi årsakene som fikk deg til å se etter midlertidig oppholdstillatelse.

Trinn 4

Office of the Federal Migration Service utsteder registreringsinformasjon helt gratis, men for å få den, må du oppgi en veldig god grunn. For eksempel kan en ganske god grunn til å sjekke all informasjon være tilfelle hvis en ansatt fra en annen by eller region som bare har midlertidig registrering er ansatt hos bedriften din. Din rett til å vite alt om den ansatte, slik at du kan be om all informasjon, inkludert ektheten til den midlertidige registreringen.

Trinn 5

Du vil få informasjon om 1-3 dager. Tidspunktet avhenger av regionen du mottar denne informasjonen i.

Trinn 6

Hvis du ikke har tid til å personlig kontakte Office of the Federal Migration Service, kan du komme med en skriftlig forespørsel. I forespørselen må du også oppgi årsaken til at du trengte informasjonen, all informasjon om deg selv, adresse og telefonnummer for tilbakemelding.

Trinn 7

Med en personlig kontakt vil du motta all informasjon mye raskere. På skriftlig forespørsel kan tidsrammen variere fra to uker til to måneder.

Anbefalt: