Hvordan Du Kan Jobbe Og Studere Samtidig

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Du Kan Jobbe Og Studere Samtidig
Hvordan Du Kan Jobbe Og Studere Samtidig

Video: Hvordan Du Kan Jobbe Og Studere Samtidig

Video: Hvordan Du Kan Jobbe Og Studere Samtidig
Video: Что может таблетка для посудомоечной машины/Бытовые советы 2024, April
Anonim

I dag studerer mange studenter ikke bare, men kombinerer studier og arbeid. Dette er nødvendig for et komfortabelt liv, fordi det moderne stipendet er for lite til en fullverdig tilværelse. Dette krever enorm innsats, men resultatet overgår forventningene.

Hvordan du kan jobbe og studere samtidig
Hvordan du kan jobbe og studere samtidig

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du begynner å jobbe med spesialiteten din, vil du allerede har arbeidserfaring når du mottar vitnemålet ditt, noe som betyr at dette vil gi deg muligheten til å få en interessant stilling og høyere lønn. Erfaring vil tillate deg å bedre navigere på markedet, velge de beste arbeidsgiverne, og også hjelpe deg med å forstå utviklingsutsikter ikke i teorien, men i praksis. Men bare mange studenter foretrekker deltidsjobber fremfor heltidsjobber.

Steg 2

Det er vanskelig å kombinere arbeid og studier i de første kursene på heltidsavdelingen. De to første årene er veldig opptatt, og på dette tidspunktet er det mest fradrag for akademisk svikt. Men fra det tredje året kan du trygt se etter en permanent inntekt. Du bør ta hensyn til timearbeid, dette tilbys av hurtigmatkjeder, samt forskjellige reklamebedrifter. Arrangører jobber i butikker, tilbyr ulike produkter og organiserer smaksprøver. Lønnene deres er ganske betydelige. Du kan distribuere brosjyrer til postkasser eller distribuere dem på gatene. Ganske god deltidsjobb er å gjennomføre meningsmålinger. Hvert spørreskjema blir belønnet, og du kan jobbe når som helst. I dag jobber studentene ofte i telefonsentraler som svarer på anrop, på restauranter som servitører og bartendere og i salgsselskaper som salgssjefer.

Trinn 3

Tre års høyere utdanning er en ufullstendig høyere utdanning. Med denne typen bagasje kan du finne en mer prestisjefylt jobb. Men nesten alltid krever hun å være på kontoret, noe som betyr at akademiske prestasjoner vil falle. Og deltidsjobber er vanligvis mer lønnsomme enn den laveste stillingen i noe selskap. Her må du velge mellom inntekt og karriere.

Trinn 4

Et godt jobbalternativ for studenter er frilans. Gratis ansettelse i dag er relevant på mange områder - fra å skrive tekster til regnskap. Selv arkitekter i dag tar fjernordrer, noe som betyr at du kan få erfaring og ikke være bundet til et sted. Men denne typen inntjening innebærer også tilstedeværelsen av spesifikke frister, muligheten til å holde en ordre fra start til slutt. Bare punktlige mennesker vil kunne nå noen høyder i dette området, skape en portefølje av høy kvalitet med gode anmeldelser.

Trinn 5

Hvis du planlegger å studere og jobbe samtidig, bør du vurdere et alternativ for fjernundervisning. Du trenger ikke å besøke skolen hver dag, bare to eller tre ganger i året trenger du for å komme til øktene. Du må forberede deg på eksamen på egen hånd, men vitnemålet vil ikke være verre enn for heltidsstudenter. Samtidig vil du kunne jobbe innen hvilket som helst felt, få erfaring og tjene penger.

Anbefalt: