Hvordan Beregne Gjenvinning

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Beregne Gjenvinning
Hvordan Beregne Gjenvinning

Video: Hvordan Beregne Gjenvinning

Video: Hvordan Beregne Gjenvinning
Video: Tutorial Chapter 2, Phase A – Data collection on recycling, calculation recycling and export 2024, April
Anonim

Overarbeid anses å være tid utover den etablerte normen for arbeidstid. Gjenvinning bestemmes avhengig av etablert arbeidstid og lønnssystem. Gjør følgende for å beregne resirkulering:

Hvordan beregne gjenvinning
Hvordan beregne gjenvinning

Det er nødvendig

tids skjema

Bruksanvisning

Trinn 1

Beregn arbeidstiden din. For eksempel, med en fem-dagers arbeidsuke, er det daglige arbeidsskiftet 8 timer og en uke - 40 timer. For å gjøre det lettere å telle, utvikles det en produksjonskalender årlig. I referansesøkemotoren Consultant Plus (i avsnittet "referanseinformasjon") er det produksjonskalendere for perioden 1993 til 2011. For noen kategorier er det etablert en reduksjon i arbeidstiden. For eksempel for arbeidstakere med skadelige og farlige arbeidsforhold - ikke mer enn 36 timer per uke. Dette betyr at arbeidsskiftet i gjennomsnitt er 7 timer og 15 minutter, det vil si etter dette blir det tatt hensyn til overarbeid.

Steg 2

Registrer det faktiske antall overtidstimer som jobbes nøyaktig på timelisten. Tidtakeren noterer arbeidstiden til hver ansatt daglig.

Trinn 3

Beregn overtidstimene utover det normale arbeidsskiftet for hver dag.

Trinn 4

Oppsummere arbeidstiden utover inneværende måned. Dette kreves for lønnsberegning. Loven inneholder ikke begrensninger i behandlingen på en måned. Det er forbud mot å overstige 120 overtidstimer per år og fire timer på to påfølgende dager. Å engasjere en ansatt i overtidsarbeid utenfor de etablerte forbudene er et brudd som administrativt ansvar er gitt for.

Trinn 5

Med oppsummert regnskap for arbeidstid:

- bestemme det normale antall arbeidstimer i regnskapsperioden (måned, kvartal);

- trekk satsen fra de faktiske arbeidstimene, og dermed får du timer

behandling.

Anbefalt: