Hvordan Få Status Som En Fattig Familie

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Status Som En Fattig Familie
Hvordan Få Status Som En Fattig Familie

Video: Hvordan Få Status Som En Fattig Familie

Video: Hvordan Få Status Som En Fattig Familie
Video: Наказание | Драма | полный фильм - русские субтитры 2024, April
Anonim

Fattig eller trengende er en familie der inntektene for hvert medlem er under det offisielle livsgrunnlaget. Dette tallet bestemmes for hver region og endres årlig, justert for prisøkninger og andre viktige indikatorer. Å få status som en fattig familie gjør det mulig å motta fordeler, subsidier og fordeler. For å tilegne seg det vil det imidlertid ta tid og utholdenhet å oppnå målet.

Hvordan få status som en fattig familie
Hvordan få status som en fattig familie

Det er nødvendig

  • - pass;
  • - Vigselsattest;
  • - fødselsattester for barn;
  • - resultatregnskap;
  • - sertifikat for familiesammensetning;
  • - kopier av alle dokumenter;
  • - passbook eller bankkort.

Bruksanvisning

Trinn 1

Beregn inntekten til alle voksne familiemedlemmer. Bare offisielle kilder tas i betraktning - lønn, pensjon, leieinntekt. Legg til disse tallene og del på antall familiemedlemmer. Familiemedlemmer er ektefeller, mindreårige barn, samt barn under 23 år som studerer i utdanningsinstitusjoner på heltidsavdelinger.

Steg 2

Sjekk levekostnadene for regionen din. Hvis tallet som ble oppnådd i beregningene dine viste seg å være mindre, samler du de nødvendige dokumentene.

Trinn 3

Få et sertifikat fra regnskapsavdelingen i selskapet ditt om gjennomsnittslønnen for de siste tre månedene. Hvis familien har barn - studenter fra korrespondanseavdelinger ved utdanningsinstitusjoner under 23 år, be om et tilsvarende sertifikat fra universitetet. Ta kopier av pass fra voksne familiemedlemmer, vigselsattester og fødselsattester for barn. Be passkontoret til boligkontoret om et sertifikat for familiens sammensetning.

Trinn 4

Ta kontakt med Institutt for sosiale tjenester for befolkningen på bostedet med en full pakke med dokumenter. Skriv en uttalelse ved å bruke mønsteret som finnes på interiøravdelingsstandene. Legg kopier av pass og attester om ekteskap og fødsel av barn, samt mottatte inntektssertifikater.

Trinn 5

En ansatt ved avdelingen vil kontrollere fullstendigheten av dokumentene dine. Hvis noen av dem mangler eller er feil formatert, blir du bedt om å rette det og komme til avtalen igjen. Hvis dokumentene er i orden, vil den ansatte forklare når du vil motta statusen til en familie med lav inntekt og hvilke fordeler du kan stole på. Sjekk hvor og når du kan få sertifikatene du trenger for å søke om tilskudd. Sjekk listen der - hver region har sine egne fordeler. Ikke glem å søke om passbok eller bankkort for beregning av fordeler og engangsbeløp.

Anbefalt: