Hvordan Få En Tomt For En Ung Familie

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få En Tomt For En Ung Familie
Hvordan Få En Tomt For En Ung Familie

Video: Hvordan Få En Tomt For En Ung Familie

Video: Hvordan Få En Tomt For En Ung Familie
Video: Alle mot En 2024, April
Anonim

I henhold til Land Code of the Russian Federation kan myndighetene skaffe land til boligutvikling kun mot et gebyr og ved auksjon. I henhold til den samme koden kan lokale myndigheter i Føderasjonens konstituerende enheter likevel fastsette retten til visse kategorier innbyggere til å motta gratis tomter for individuell boligbygging.

Hvordan få en tomt for en ung familie
Hvordan få en tomt for en ung familie

Bruksanvisning

Trinn 1

For å ha en slik rett er det nødvendig å oppholde seg i den sammensatte enheten av Føderasjonen der den er etablert ved lov (for eksempel Leningrad, Sverdlovsk-regionene, Republikken Buryatia), og også tilhøre en av de privilegerte kategorier av borgere i Russland, for eksempel å være en ung familie. En ung familie er en familie der alderen til begge ektefellene ikke overstiger 35 år. I tillegg må familien anerkjennes som behov for bedre boligforhold og ikke ha egen bolig. Først og fremst, bli registrert: send inn en søknad til den lokale administrasjonen eller komiteen for forvaltning av kommunal eiendom.

Steg 2

Hvis du vil få et plot helt og fullstendig innenfor rammen av det tilsvarende programmet, trenger du ikke gjøre noe annet. Bare vent og vent og vent. I mange år, til slutt vil du få den meget ettertraktede tomten mot et rent symbolsk gebyr og til og med praktisk talt uten kostnadene ved å forberede tomtene. Men du kan gå den andre veien.

Trinn 3

Inngå en avtale med administrasjonen om en treårs leie av en tomt for organisering av private husholdningstomter (personlige datteromter). Som en ung familie som trenger bedre levekår, vil du mest sannsynlig bli møtt. Etter at kontrakten er inngått, fyll ut alle dokumentene som er nødvendige for nettstedet, og fortsett deretter med byggingen av eiendommen. Som sådan vil selv det enkleste byttehuset gå. Du har nå eiendom på landet du leier. På bakgrunn av dette, søk samme komité for forvaltning av kommunal eiendom for kjøp av tomten til en fortrinnsats. Om nok et par år vil nettstedet være ditt.

Trinn 4

Det andre alternativet for å anskaffe en tomt er mye mer komplisert, men det lar deg anskaffe en tomt i eierskap i en noe kortere tidsramme og på et bedre sted. Vel, hva kan vi si om et enkelt kjøp av en tomt! For det første er det flere ganger dyrere, og for det andre er det teknisk vanskelig, siden land i landet vårt kun lovlig selges gjennom auksjonssystemet.

Anbefalt: