Hvordan Søke Om En Halvtidsansatt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Søke Om En Halvtidsansatt
Hvordan Søke Om En Halvtidsansatt

Video: Hvordan Søke Om En Halvtidsansatt

Video: Hvordan Søke Om En Halvtidsansatt
Video: Hvordan skriver CV hvis du er mellom 16 og 18 år 2024, April
Anonim

Deltidsarbeid er en god kilde til ekstrainntekt for den ansatte og en utmerket mulighet til å redusere kostnadene for arbeidsgiveren. Det er veldig enkelt å ordne en deltidsansatt riktig: arbeidstimer og godtgjørelsesbeløpet er foreskrevet i en egen arbeidsavtale.

Hvordan søke om en halvtidsansatt
Hvordan søke om en halvtidsansatt

Det er nødvendig

Den russiske føderasjonens arbeidskode, ansattes personlige uttalelse, ansattes pass

Bruksanvisning

Trinn 1

Deltidsregistrering er en hyppig sak i praksis av personelloffiserer. Når du ansetter en ansatt under slike forhold, må HR-offiseren huske noen punkter: deltidsarbeid innebærer deltids- eller deltidsarbeid, og betaling utføres i forhold til arbeidstiden.

Steg 2

I tillegg har en ansatt rett til å bli ansatt deltid samtidig av flere arbeidsgivere samtidig. For å registrere en deltidsansatt må du skaffe deg følgende dokumenter fra ham: pass og personlig erklæring til personalavdelingen.

Trinn 3

I en arbeidskontrakt med en ansatt, utarbeidet på deltid, må arbeidstiden og hviletiden være foreskrevet (vanligvis en 20-timers arbeidsuke med helger lørdag og søndag) og betalingsbeløpet på 50% av den vanlige lønnen for denne stillingen.

Trinn 4

De sosiale garantiene for en deltidsansatt er de samme som for hovedansatte: sykelønn, permisjon etter 6 måneders arbeid, gitt i stillingsbeskrivelsen til bonusen.

Trinn 5

Deltidsarbeid er en god måte å ansette på for de som på grunn av personlige forhold ikke har råd til full sysselsetting: gravide og ammende kvinner, foreldre eller foresatte av funksjonshemmede barn, pensjonister osv. I tillegg er deltidsarbeid etterspurt etter "sesongmessige" eller midlertidige jobber: for eksempel en finansassistent eller regnskapsfører i rapporteringsperioder, personlige assistenter, barnepiker og husholderske.

Anbefalt: