Hvordan Fylle Ut Et Sertifikat For Arbeidsformidlingen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle Ut Et Sertifikat For Arbeidsformidlingen
Hvordan Fylle Ut Et Sertifikat For Arbeidsformidlingen

Video: Hvordan Fylle Ut Et Sertifikat For Arbeidsformidlingen

Video: Hvordan Fylle Ut Et Sertifikat For Arbeidsformidlingen
Video: #15 Hvordan ser moderne arbeidsplasser ut? 2024, April
Anonim

Når en ansatt sluttet i jobben og ikke fant en ledig stilling for seg selv, må han registrere seg på arbeidsstedet på bostedet. I denne institusjonen må han sende inn et sertifikat fra den siste arbeidsplassen på lønnen de siste tre månedene før den faktiske oppsigelsesdatoen.

Hvordan fylle ut et sertifikat for arbeidsformidlingen
Hvordan fylle ut et sertifikat for arbeidsformidlingen

Det er nødvendig

Medarbeiderdokumenter, informasjonsskjema for arbeidsformidlingen, organisasjonsdokumenter, selskapsforsegling, lønn for ansatte, penn, kalkulator, produksjonskalender

Bruksanvisning

Trinn 1

Sertifikatet for arbeidsformidlingen har et enhetlig skjema og utstedes til en borger som ønsker å registrere seg.

Steg 2

I øvre venstre hjørne, skriv inn det fulle navnet på bedriften i samsvar med de grunnleggende dokumentene eller etternavnet, navnet, patronymet til et individ, hvis organisasjons- og juridiske form for organisasjonen er en individuell entreprenør. Angi den fulle adressen til firmaets beliggenhet (postnummer, region, by, by, gatenavn, husnummer, bygning, kontor), telefonnummer til selskapet, hovedstatens skattebetalersnummer, skattebetalers identifikasjonsnummer, kode av årsaken til registrering. Hvis selskapet har sitt eget våpenskjold, ta det på.

Trinn 3

Skriv inn etternavn, fornavn, patronymic for den ansatte i samsvar med identitetsdokumentet. Angi borgerens arbeidsperiode i organisasjonen din, skriv opptaksdato og oppsigelsesdato i samsvar med oppføringen i arbeidsboken.

Trinn 4

Angi antall kalenderuker de siste tolv månedene før den faktiske oppsigelsesdatoen for denne ansatte.

Trinn 5

Skriv navnene på de siste tre månedene. I samsvar med lønnen for denne ansatte, angi inntektene for de angitte månedene. For hver måned, oppgi antall arbeidsdager i henhold til planen for denne ansatte, samt antall virkede dager. Angi antall dager fraværet til den ansatte på sertifikatet for arbeidsuførhet, hvis noen. Angi antall feriedager hvis innbyggeren dro på ferie i den nødvendige perioden. For hver kolonne, beregne totalene ved å legge til tallene for de siste tre månedene.

Trinn 6

Beregn den ansattes gjennomsnittlige daglige inntjening for de siste tre månedene. For å gjøre dette, legg sammen hver måneds lønn og divider med det totale antall arbeidet dager de siste tre månedene. Skriv inn resultatet i riktig felt.

Trinn 7

Beregn gjennomsnittlig månedsfortjeneste, del det totale beløpet til den ansattes lønn med det totale antall dager som faktisk har jobbet. Multipliser dette resultatet med det totale antall dager som faktisk har jobbet delt på tre. Angi gjennomsnittlig månedslønn i antall og i ord.

Trinn 8

Hvis det ikke ble utbetalt lønn til den ansatte i den angitte perioden, angir du dette, angir månedens navn og årsaken til manglende betaling.

Trinn 9

Angi nummeret på nåværende konto eller lønn, på grunnlag av hvilket dette sertifikatet ble utstedt.

Trinn 10

Dokumentet er signert av leder av organisasjonen og regnskapsfører, med angivelse av navn og initialer. Bekreft sertifikatet med firmaets forsegling, angi telefonnummeret til selskapet.

Anbefalt: