Hvordan Registrere Deg På Arbeidsformidlingen For Gravide Kvinner

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Registrere Deg På Arbeidsformidlingen For Gravide Kvinner
Hvordan Registrere Deg På Arbeidsformidlingen For Gravide Kvinner

Video: Hvordan Registrere Deg På Arbeidsformidlingen For Gravide Kvinner

Video: Hvordan Registrere Deg På Arbeidsformidlingen For Gravide Kvinner
Video: Sex under graviditeten | AltforMamma 2024, Mars
Anonim

Graviditet er en fantastisk tilstand for enhver kvinne. Men ofte i vår tid, spesielt i krisetider, er gravide kvinner de mest sårbare når det gjelder arbeidsgivernes holdning. Hvis en gravid kvinne er offisielt bosatt, trenger hun ikke å bekymre seg, loven er på hennes side. De har ingen rett til å si henne opp, sende henne på forretningsreise, få henne til å jobbe overtid. I tillegg kreves det i dette tilfellet fordeler og betalt foreldrepermisjon. Hva kan ikke-arbeidende gravide forvente?

Hvordan registrere deg på arbeidsformidlingen for gravide kvinner
Hvordan registrere deg på arbeidsformidlingen for gravide kvinner

Det er nødvendig

  • - pass
  • - vitnemål;
  • - attest fra arbeidsstedet om gjennomsnittlig lønn.

Bruksanvisning

Trinn 1

Ofte nekter arbeidsgivere å ansette gravide under ulike påskudd. Ingen ønsker å engasjere seg med unødvendig papirarbeid og annen informasjon. I denne forbindelse er det veldig vanskelig for en kvinne i posisjon å finne en jobb. I dette tilfellet kommer staten til unnsetning. Arbeidssenteret har ikke rett til å nekte registrering, med henvisning til graviditet.

Steg 2

For registrering må du gi en pakke med dokumenter til arbeidsformidlingen. Hvis det ikke har gått 6 måneder siden dagen for avskjedigelsen din, trenger du et sertifikat for gjennomsnittslønnen fra arbeidsgiveren for å beregne fordelene. Den er tegnet på brevpapiret til Sysselsettingssenteret.

Trinn 3

Sjekk riktigheten av å fylle ut sertifikatet av arbeidsgiveren din: det må være signaturene til lederen og hovedregnskapet for organisasjonen (i fravær av en regnskapsfører, blir signaturen satt av hodet med et notat om å handle); i øvre høyre hjørne må det skrives detaljene for organisasjonen (TIN, juridisk adresse, etc.).

Trinn 4

Hvis du gir et sertifikat, vil godtgjørelsen være 75% de første 3 månedene, og 60% av gjennomsnittslønnen de neste 4 månedene. Hvis du ikke har jobbet noe sted, vil du bli tildelt et minimumsbeløp i 2011, det er 850 rubler eksklusiv regionale koeffisienter.

Trinn 5

Etter å ha registrert deg som arbeidsledig, i fremtiden etter fødselen av et barn, vil du kunne motta barnetrygd i opptil halvannet år. Dessverre vil den tildeles i minimumsbeløp. Godtgjørelsen begynner å bli utbetalt til deg fra barnets fødsel. For å motta fordeler, må du kontakte sosialmyndighetene. Du må fremlegge et sertifikat fra arbeidsformidlingen om statusen din som arbeidsledig.

Trinn 6

Du har også rett til å motta en engangs sosialstønad for kvinner som er registrert i medisinske institusjoner i de tidlige stadiene av svangerskapet, og en engangsgodtgjørelse for fødselen av et barn, hvis denne retten ikke blir utøvd av barnets far.

Anbefalt: