Hvordan Få Et Jobbtilbud

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Et Jobbtilbud
Hvordan Få Et Jobbtilbud

Video: Hvordan Få Et Jobbtilbud

Video: Hvordan Få Et Jobbtilbud
Video: HVORDAN FÅ ET ORGANISERT HJEM? | Del 4 - Organisering 2024, April
Anonim

Mange unge som kan i det minste litt engelsk, har noen ganger et spørsmål: hvordan kan du få jobb i USA? Det er mange språkprogrammer for dette formålet i dag. Derfor er det verdt å forstå mer detaljert algoritmen for å motta et tilbud fra en arbeidsgiver.

Hvordan få et jobbtilbud
Hvordan få et jobbtilbud

Nødvendig

  • - Sammendrag;
  • - portefølje;
  • - telefon;
  • - en datamaskin med Internett-tilgang;
  • - innledende brev.

Bruksanvisning

Trinn 1

Vær entusiastisk. Uten en aktiv positiv holdning vil du ikke kunne motta et tilbud fra en utenlandsk arbeidsgiver. Ikke tro at dette høres på en eller annen måte trivielt ut, siden du må bruke mye krefter og tid på å nå målet ditt. Hvis du er klar for dette, så følg neste trinn.

Steg 2

Søk om pass og visum for arbeidstiden. Det er umulig å komme inn i et annet land uten utenlandsk pass, så få det gjort så raskt som mulig. Dette tar omtrent en halv måned. Finn deretter et "Arbeids- og reisebyrå" i byen din som sender unge mennesker til å jobbe i USA og andre land. Finn ut på hvilke betingelser de søker om arbeidsvisum. Den fullføres vanligvis innen få måneder. Ta vare på dette på forhånd.

Trinn 3

Bygg en komplett portefølje av prestasjonene dine og skriv et CV. For en utenlandsk arbeidsgiver er språknivået, utdannelsen og faglige ferdighetene dine veldig viktige. Legg alle dokumenter, sertifikater og straffer til porteføljen din. Oppgi absolutt alle dine ferdigheter og evner. Skriv om alle jobbene du allerede har hatt. Ingenting vil være overflødig i dette tilfellet! Men likevel, fortell bare sannheten, for løgnen vil bli avslørt veldig raskt.

Trinn 4

Fullfør introduksjonsbrevet. Dette er et innledende brev der du trenger å beskrive din nåværende erfaring og arbeidsstedet du ønsker å få. Denne korte meldingen vil ha stor effekt. Dermed vil du være forskjellig fra andre søkere. Det er viktig for en arbeidsgiver å se hva du har å tilby. Denne meldingen vil være den første han leser.

Trinn 5

Lag en elektronisk versjon av porteføljen din. Send ut e-post. Etter at du har et komplett sett med dokumenter, pass og visum i hendene, kan du søke direkte etter en arbeidsgiver. Gjør det over internett. Finn nettstedene til alle selskapene der du vil jobbe, og send dem dokumentene dine og Introduksjonsbrev til resepsjonen. Husk at dette vil ta en viss tid, så vær tålmodig og send inn flere hundre søknader, så får du et gunstig utfall.

Trinn 6

La byrået gjøre alt dette arbeidet for deg. Hvis du ikke vil ha hjernen din lenge, hvordan og hvor du skal få jobb i USA, kan du be deg om å finne en ledig stilling for de ansatte i dette selskapet. En ulempe er at du må betale rundt 30.000-100.000 rubler for å organisere en 3-4 måneders arbeidsturné. Men da kan du allerede ikke bekymre deg for noe, og gå allerede og jobbe med ro i sjelen.

Anbefalt: