Hvordan Håndtere En Arbeidsgiver

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Håndtere En Arbeidsgiver
Hvordan Håndtere En Arbeidsgiver

Video: Hvordan Håndtere En Arbeidsgiver

Video: Hvordan Håndtere En Arbeidsgiver
Video: Tilrettelegging - Hvorfor og hvordan 2024, Kan
Anonim

Det er ingen bagateller i å kommunisere med en underordnet og en sjef. For å holde deg i god anseelse med ledelsen, må du ikke bare oppfylle dine plikter, men også ha en viss vekt i arbeidskollektivet.

Hvordan håndtere en arbeidsgiver
Hvordan håndtere en arbeidsgiver

Bruksanvisning

Trinn 1

For å tjene respekt fra en arbeidsgiver, må du oppføre deg på riktig måte. Utfør sine plikter effektivt og raskt. Ikke flytt ansvaret til andre, vær tydelig ansvarlig for arbeidsomfanget ditt. Ikke forstyrr tidsfrister, ikke gi opp parallell ledelse av flere prosjekter. Hvis dette er en del av arbeidsoppgavene dine, kan lederen kreve dette fra deg.

Steg 2

Kommuniser med kolleger på en vennlig måte, men ikke trenge inn. Dette er et arbeidsgruppe, ikke en morsom fest. For mye penetrasjon i det personlige rommet forstyrrer arbeidet. Du kan synes synd på en venn og ikke informere ham om en feil, og da vil hun true hele avdelingen med store problemer. Hold derfor litt avstand med kollegene dine, det vil hjelpe deg å opprettholde et jevnt arbeidsforhold.

Trinn 3

Ikke bli involvert i bedriftens krangel. Det skjer ofte, spesielt i et kvinnelig team, at en leder ikke finner et felles språk med en annen og setter opp hele avdelingen mot motstanderen. Avstand fra situasjonen. Din jobb er å oppfylle dine plikter tydelig, og ikke å avgjøre krangel og skandaler.

Trinn 4

Hvis arbeidsgiveren din tvinger deg til å jobbe overtid uten ekstra lønn, gjør det klart at du i tillegg til arbeid har husansvar. Og du kan bare diskutere flere timer hvis de blir betalt i samsvar med den russiske føderasjonens arbeidskode. Svært ofte i en slik situasjon blir ansatte redde av oppsigelse. Men det er umulig å gjøre dette uten grunn. Og hvis du er en verdifull person, vil lederen heller godta å betale deg ekstra for overtid enn å si opp deg, og deretter lete etter en passende spesialist.

Trinn 5

Ikke karri favorisering med ledelsen. Denne oppførselen viser at du ikke er trygg på deg selv som spesialist. Og selv om du gjør jobben din bra, vil sjefen være i tvil om kompetansen. Han vil overvåke deg nærmere, og å jobbe under nøye tilsyn er den vanskeligste delen. Vær derfor trygg på å kommunisere med ledelsen, selv om noe ikke ordner seg. Si at dette er midlertidige arbeidsvansker som lett kan rettes opp. Når du ser din sjelefred, vil lederen sørge for at du er akkurat den spesialisten han trenger.

Anbefalt: