Hvordan Du Skal Oppføre Deg På Treningen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Du Skal Oppføre Deg På Treningen
Hvordan Du Skal Oppføre Deg På Treningen
Anonim

Trening er en av de mest effektive formene for bedriftsopplæring, som lar deg ikke bare få den mest nyttige informasjonen, men også å bevise deg selv. Det personlige resultatet og fordelene med opplæringen avhenger av din oppførsel under arrangementet.

Hvordan du skal oppføre deg på treningen
Hvordan du skal oppføre deg på treningen

Nødvendig

  • - selvpresentasjon;
  • - Diktafon.

Bruksanvisning

Trinn 1

Leder foreløpig forberedelse til opplæringen, spesielt hvis emnet er nytt for deg. Studer teoretiske materialer, les flere bøker. Lag en liste med spørsmål og forvirring som du kan stille til treneren. Definer selv hovedmålene og målene som den kommende treningen vil hjelpe deg med å løse.

Steg 2

Forbered en kortfattet, men likevel interessant selvpresentasjon. Fortell oss med noen få ord om deg selv, dine mål, selskapet du representerer. Prøv å imponere deltakerne fra de første ordene. Begynn å kommunisere på en trygg, vennlig og original måte.

Trinn 3

Vurder miljøet på treningen. Identifiser de mest interessante og aktive deltakerne. Det er med dem det er tilrådelig å inngå polemikk, delta i spill og utveksle spørsmål. I noen tilfeller er det bedre å spille en passiv rolle ved å lytte til mer erfarne kolleger.

Trinn 4

Prøv å løse spesielle spørsmål og problemer du møter i løpet av opplæringen. Til tross for at andres erfaring kan være veldig nyttig, kan en detaljert analyse av situasjonen din av både spesialister og opplæringskollegaer være utgangspunktet for neste trinn i din faglige utvikling. Det er derfor ikke nøl med å sende inn eksemplene dine for vurdering og være aktiv der det oppfordres.

Trinn 5

Reager på uttalelsene fra andre deltakere i opplæringen, diskuter problemene deres. Slik kan du bygge en effektiv dialog med kolleger og lære av andres erfaring.

Trinn 6

Prøv å fange de mest interessante øyeblikkene av treningen. Ta notater, lag notater på utdelingsark, og registrer om mulig det som skjer på en opptaker eller et kamera. Deretter kan du gjengi de viktigste punktene, jobbe med feil og analysere forskjellige situasjoner.

Anbefalt: