Hvordan Lage Et Utdrag Fra Protokollen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Utdrag Fra Protokollen
Hvordan Lage Et Utdrag Fra Protokollen

Video: Hvordan Lage Et Utdrag Fra Protokollen

Video: Hvordan Lage Et Utdrag Fra Protokollen
Video: Хочу большие деньги быстро с помощью рунной магии, Руны как стать богатым 2024, Kan
Anonim

For å sitere en del av protokollen i kontorarbeid, brukes et dokumentskjema som lar deg presentere en sertifisert beslutning om et bestemt spørsmål. Samtidig unngår du behovet for å presentere den fullstendige versjonen av protokollen, siden det faktisk er et internt dokument. Et utdrag fra protokollen gjør det mulig å opprettholde konfidensialitet i resten av spørsmålene som ble behandlet under møtet. Det er ikke noe enhetlig skjema for et slikt dokument. Og likevel bør det utarbeides i samsvar med kravene i kontorarbeidsforskriften.

Hvordan lage et utdrag fra protokollen
Hvordan lage et utdrag fra protokollen

Bruksanvisning

Trinn 1

Begynn å tegne utdraget fra tittelen på dokumentene "Uttrekk fra referat fra møtet …". Deretter kopierer du den innledende delen av protokollen som inneholder alle detaljene som er spesifisert i originalen. Dato og sted for møtet, antall tilstedeværende osv. Skal angis her.

Steg 2

Fra den generelle dagsorden i hoveddokumentet, siter du i utdraget det spesifikke elementet som er relatert til saken som diskuteres. I dette tilfellet må du oppgi serienummeret i henhold til stedet i referatet av møtet.

Trinn 3

Tegn hoveddelen av utdraget fra protokollen ved å kopiere fragmentet av teksten der ønsket tema blir vurdert. Her bruker avsnittene fra "Lytt" -delen, diskusjonen av saken og "Avgjort". Angi posisjoner, etternavn og initialer til personene som signerte protokollen.

Trinn 4

Sertifiser utarbeidet dokument. For å gjøre dette, må sekretæren eller andre autoriserte for slike handlinger, en tjenestemann (personalavdeling osv.) Personlig skrive "Riktig", signere, dechiffrere signaturen (etternavn, initialer), angi stillingen og sette datoen. For å gi et utdrag til tredjepartsorganisasjoner, er dokumentet sertifisert av firmaets segl og signaturen til hodet.

Anbefalt: