Hvordan Forkorte Arbeidstiden

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Forkorte Arbeidstiden
Hvordan Forkorte Arbeidstiden

Video: Hvordan Forkorte Arbeidstiden

Video: Hvordan Forkorte Arbeidstiden
Video: Arbeidstid i et likestillingsperspektiv - Familiens omsorgsforpliktelser 2024, Mars
Anonim

For å redusere arbeidstiden til selskapets ansatte, bør lederen for den strukturelle enheten skrive et servicenotat (notat) som er adressert til direktøren for virksomheten, lederen av organisasjonen bør utstede en tilsvarende ordre, og personalansatte bør varsle ansatte skriftlig.

Hvordan forkorte arbeidstiden
Hvordan forkorte arbeidstiden

Det er nødvendig

  • - dokumenter om ansatte;
  • - Den russiske føderasjonens arbeidskode
  • - organisasjonsdokumenter;
  • - selskapsforsegling;
  • - skjemaer for relevante dokumenter;
  • - en penn.

Bruksanvisning

Trinn 1

Lederen for den strukturelle enheten må skrive et notat til den første personen i selskapet, der den angir årsaken til forberedelsen. Dette kan være en endring i de teknologiske eller organisatoriske arbeidsforholdene. Han trenger å skrive i et notat etternavn, fornavn, patronymics til ansatte som skal redusere varigheten av arbeidstiden, stillingen deres. Lederen for den strukturelle enheten trenger å sette en personlig signatur og datoen for skriving av notatet. Direktøren må vurdere dette dokumentet og, hvis han er enig, legge en beslutning om det med dato og signatur.

Steg 2

Utarbeide en ordre med hovedet som skriver navnet på foretaket i samsvar med de grunnleggende dokumentene eller etternavnet, fornavnet, patronymet til en person i samsvar med et identitetsdokument, hvis organisasjonens og juridiske form for organisasjonen er en individuell gründer. Skriv navnet på dokumentet med store bokstaver, gi ordren et nummer og utstedelsesdato. Angi emnet for dokumentet, som i dette tilfellet tilsvarer redusert arbeidstid. Skriv ned årsaken til at ordren utarbeides, som i dette tilfellet tilsvarer en endring i de teknologiske eller organisatoriske arbeidsforholdene. Skriv ned hvorfor arbeidstiden reduseres, i dette tilfellet er det å unngå kutt i stillinger.

Trinn 3

I den administrative delen av bestillingen angir du navnet på den strukturelle enheten hvis ansatte har redusert arbeidstid. Skriv inn etternavn, fornavn, patronymics til ansatte, deres stillinger i samsvar med bemanningstabellen. Skriv ned arbeidstidenes tidligere arbeidstid, angi forventet modus. Legg ansvaret for å varsle spesialister om reduksjon av arbeidstiden på personalavdelingen.

Trinn 4

Sertifiser bestillingen med firmaets segl og signaturen til direktøren for organisasjonen. Sjekk dokumentene til de ansatte mot signatur.

Trinn 5

Tegn meldinger til hver ansatt om den strukturelle enheten der den skal redusere varigheten av arbeidstiden, i to eksemplarer. Disse dokumentene skal overleveres til de ansatte to måneder før den faktiske datoen da ordren om å redusere arbeidstiden trer i kraft. Ved å sette en personlig signatur på varselet uttrykker spesialister dermed sitt samtykke til denne reduksjonen av arbeidsdagen. I samsvar med arbeidskoden i Den russiske føderasjonen, bør en reduksjon i arbeidstiden innføres i ikke mer enn seks måneder.

Anbefalt: