Hvordan Tilrettelegge En Arbeidsmessig Reise

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tilrettelegge En Arbeidsmessig Reise
Hvordan Tilrettelegge En Arbeidsmessig Reise

Video: Hvordan Tilrettelegge En Arbeidsmessig Reise

Video: Hvordan Tilrettelegge En Arbeidsmessig Reise
Video: Fysioterapeut Per Ola Wold-Olsen: Tips og triks fra sittende til stående 2024, Kan
Anonim

Bruker noen av dine ansatte mye tid på forretningsreiser på grunn av detaljene i yrket ditt? I dette tilfellet, i stedet for å permanent signere reisedokumenter, er det fornuftig å formalisere arten av deres arbeid som reiser.

Hvordan ordne en reise karakter av arbeidet
Hvordan ordne en reise karakter av arbeidet

Bruksanvisning

Trinn 1

Studer gjeldende arbeidsregler om dette problemet. Utarbeide et regelverk for reisearbeid i samsvar med loven, gjeldende for dine arbeidsforhold. Dokumentet skal inneholde en liste over ansatte hvis hovedarbeid utføres utenfor firmaets vegger, prosedyren for refusjon av reiserelaterte utgifter - for reiser, leie av overnatting, dokumenter som kreves for å refundere utgifter osv.

Steg 2

Utføre og undertegne av lederen av selskapet en ordre for foretaket som godkjenner forskriftene om arbeidets reiserute. I denne rekkefølgen må du begrunne årsakene til endringer i de organisatoriske arbeidsforholdene. Utarbeide og godkjenne endringer i forskriften om godtgjørelse for innføring av en tilleggsutbetaling til lønn for reisearbeid, der det angis størrelsen på tilleggsutbetalingen i prosent av lønnen.

Trinn 3

Utarbeide skriftlige varsler om arbeidere som har yrker er inkludert i listen over reisejobber. I samsvar med artikkel 74 i arbeidsloven, skal ansatte varsles om organisatoriske endringer i arbeidsforholdene senest to måneder i forveien. La ansatte uttrykke sitt samtykke eller uenighet skriftlig, signere og nummerere dem. Gjør dem kjent med de nye lokale forskriftene for bedriften din.

Trinn 4

Forbered tilleggsavtaler for ansettelseskontrakter. Angi i dem at, i samsvar med vedtatte lokale forskrifter, er ansatte etablert reisen til sitt arbeid og kompensasjon for utgifter knyttet til offisielle reiser. Utstede tilleggsavtaler til arbeidstakere innen to måneder fra meldingsdatoen. La dem signere dokumentene. Etter det vil arbeidets arbeidskarakter bli ansett som formalisert.

Anbefalt: