Hvordan Få Jobb Etter En Lang Pause

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Jobb Etter En Lang Pause
Hvordan Få Jobb Etter En Lang Pause

Video: Hvordan Få Jobb Etter En Lang Pause

Video: Hvordan Få Jobb Etter En Lang Pause
Video: Inside with Brett Hawke: Chloe Sutton Mackey 2024, Kan
Anonim

Når du søker jobb etter en lang pause, må du ikke stole på søkestandarder for kontinuerlig arbeidserfaring. Hvis du ikke setter deg for høye standarder, vil jobbsøket være kortvarig.

Hvordan få jobb etter en lang pause
Hvordan få jobb etter en lang pause

Det kan være mange grunner til en lang pause i arbeidet: mangel på interessante og innbringende tilbud fra arbeidsgivere, fødselspermisjon, omsorg for en alvorlig syk pårørende osv. Uansett årsak er rekrutter mistenksomme mot slike søkere og tror ofte at slike ansatte har mistet sine faglige ferdigheter.

Hva trenger du å være forberedt på når du leter etter en jobb?

Det vanligste problemet for søkere med lang pause i arbeidserfaring er en lav vurdering av deres kvalifikasjoner og arbeidspotensial. HR-ledere og arbeidsgivere mistroer slike arbeidere og tror at de har mistet sin kunnskap og ferdigheter i løpet av en lang ferie.

Det kan ta lang tid å finne en anstendig jobb. Hvis du haster med penger, kan du få jobb i noen måneder på den første ledige stillingen og samtidig lete etter en bedre jobb. Arbeidsgivere foretrekker å ansette spesialister til høyt betalte jobber uten forstyrrelser i arbeidserfaringen.

Hva er den rette måten å søke arbeid etter en lang pause?

Til tross for alle problemene er det fremdeles mulig å få en anstendig og lovende jobb etter en lang pause, hvis du følger flere regler: ikke krev for høy lønn, angi i ditt CV et betydelig betalingsintervall for arbeidskraften din (for eksempel, fra 15 til 30 tusen rubler), send så mange CVer daglig som mulig, demonstrer opprettholdelsen av dine profesjonelle evner.

Etter en lang pause i jobben skal du ikke håpe på høy lønn, men du skal heller ikke bagatellisere dine evner. Rekrutter råder slike spesialister i deres CV til ikke å indikere for høyt lønnsnivå. For eksempel kan du indikere fra $ 500 til $ 1,5 tusen, og allerede ved intervjuet bevise at du er verdt det, og prøv å øke lønnsnivået.

Sett deg et mål for deg selv å sende så mange CVer daglig som mulig, minst om mulig 10. Når du møter en arbeidsgiver på et intervju, må du bevise at du ikke har mistet arbeidspotensialet og profesjonaliteten. Demonstrer kunnskapen du fikk i løpet av pausen din.

Hvis du ikke vil lete etter en jobb lenge, kan du ta en lavtlønnet stilling som vil hjelpe deg med å gjenvinne dine faglige ferdigheter. I dette tilfellet kan du fortelle arbeidsgiveren alt og umiddelbart godta lønnen de får.

Anbefalt: