Hva Er Hensikten Med Omregistrering Av LLC

Hva Er Hensikten Med Omregistrering Av LLC
Hva Er Hensikten Med Omregistrering Av LLC

Video: Hva Er Hensikten Med Omregistrering Av LLC

Video: Hva Er Hensikten Med Omregistrering Av LLC
Video: Windows's Registry: Understand and Troubleshoot 2024, April
Anonim

Alle virksomheter, hvis eierform ble definert som "aksjeselskap", ble i 2009-2010 tilbudt å gjennomgå obligatorisk omregistrering. Betegnelsen, i samsvar med loven om selskaper med samme navn, ble etablert til 31. desember 2010. Deretter ble den obligatoriske karakteren av omregistrering før den angitte perioden kansellert.

Hva er hensikten med omregistrering av LLC
Hva er hensikten med omregistrering av LLC

En slik prosedyre, som forplikter en LLC til å gå gjennom hele arbeidskrevende registreringsveien og utarbeide sine lovbestemte og registreringsdokumenter i samsvar med endringene i lovgivningen, ble tvunget. Svindlere fant smutthull i disse forskriftene som regulerte virksomheten til LLC frem til 1. juli 2009. Som et resultat var det hyppigere tilfeller av raiderbeslag og ulovlig tilbaketrekking av eiendom.

For å gjøre dette var det nok bare å gjøre de nødvendige endringene i de grunnleggende dokumentene, registrere dem og selge virksomheten til kjøpere i god tro, tredjeparter som ikke kunne vite at transaksjonen var ulovlig.

De nye endringene opprettet en enhetlig prosedyre for endring av eier, som nå er autorisert, og alle deltakere i transaksjonen med originalene til dokumenter som bekrefter retten til å utføre det, er pålagt å delta på det. Skatteetaten må informere notarius om lovligheten av transaksjonen og bekrefte dens legitimitet.

Endringer i lovgivningen påvirket også informasjonen som er ført inn i Unified State Register of Legal Entities (USRLE). Nå er listen over eiere som indikerer aksjene i den autoriserte kapitalen som hver tilhører, også oppført i Unified State Register of Legal Entities. Omregistreringen av LLC gjorde det mulig å eliminere fly-by-night selskaper som oppstår for å bytte eier, ta ut og hvitvaskere penger og forsvinne etter en enkelt ulovlig transaksjon. Antallet ulovlige transaksjoner, som senere ble utfordret ved domstoler, ble kraftig redusert, gründere begynte å jobbe innenfor det juridiske feltet, og deres ærlige virksomhet ble mer beskyttet.

Nå kan vi allerede si at omregistreringen var av den viktigheten og oppfylte oppgavene som loven forfulgte. Det er obligatorisk for disse virksomhetene, hvis lovpålagte dokumenter måtte endres tilsvarende. For mange bedrifter var det smertefritt nok. De av dem, hvis ansatte ikke hadde nok kvalifiserte advokater, fikk tjenester for utarbeidelse av ny dokumentasjon av advokatfirmaer.

I dag er nesten alle lovgivningsmessige juridiske dokumenter fra eksisterende LLCs tilpasset lovgivningen. Bedrifter som ikke gjorde endringer i lovfestede dokumenter og som ikke gjennomgikk omregistrering, fortsetter sin virksomhet, og det er ingen lovbrudd i dette.

Anbefalt: