Hvordan Telle Flere Ferier

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Telle Flere Ferier
Hvordan Telle Flere Ferier

Video: Hvordan Telle Flere Ferier

Video: Hvordan Telle Flere Ferier
Video: Введение в климатические испытания 2024, Kan
Anonim

Det er tre typer betalt permisjon - dette er den årlige grunnleggende, som ikke kan være mindre enn 28 kalenderdager, forlenget og tillegg, fastsatt i artikkel 116 i den russiske føderasjonens arbeidskode. Ekstra permisjon kan gis til enhver arbeidstaker, hvis det er spesifisert i tariffavtalen, og er garantert ved lov til personer som arbeider under skadelige og farlige forhold (artikkel 117 i den russiske føderasjonens arbeidskode), med uregelmessige dager (artikkel 119 av arbeidskodeksen til Den russiske føderasjonen) og i regionene i det fjerne nord (artikkel 287 og 321 i arbeidskodeksen til den russiske føderasjonen).

Hvordan telle flere ferier
Hvordan telle flere ferier

Nødvendig

Kalkulator eller datamaskin med 1C-program

Bruksanvisning

Trinn 1

Beregn ekstra permisjon basert på hvor lang tid en ansatt har jobbet under spesielle, vanskelige, skadelige eller farlige forhold. For å gjøre dette, trekk ansettelsesdatoen fra datoen den ansatte drar på ferie. Del det resulterende tallet med 12 og multipliser med 1. Det vil si at for hvert arbeidsår er en ekstra feriedag tillatt, med mindre annet er spesifisert i tariffavtalen eller andre interne handlinger i foretaket.

Steg 2

Gi ekstra permisjon sammen med den årlige hovedpermisjonen, med mindre den ansatte har uttrykt et skriftlig ønske om å dele permisjonen i flere deler eller å utsette den ekstra permisjonen til en annen gang.

Trinn 3

Ansatte som har Tsjernobyl-status får betalt ekstra permisjon av FSS, og denne permisjonen er regulert av føderal lov. Du må oppgi de nødvendige tilleggsdagene og utstede et lønnsbevis for presentasjon til FSS.

Trinn 4

Når du beregner ekstra permisjon for hvert år med arbeid under skadelige, farlige eller spesielle forhold, må du huske at tilleggspermisjonen som er garantert ved lov har begrensninger, mens permisjonen som er etablert ved interne handlinger eller kontrakter ikke er begrenset og avhenger av arbeidsgivers evner.

Trinn 5

Hvis du beregner ferien for eldre tjenestemenn, kan den generelle terminen ikke overstige 45 kalenderdager. For mellomledelsen - 40 kalenderdager, basert på hovedferien på 28 kalenderdager pluss antall dager for den foreskrevne utvidede permisjonen.

Trinn 6

Betal for enhver ferie basert på den gjennomsnittlige daglige inntekten i 12 måneder. For å gjøre dette, legg sammen alle opptjente beløp som inntektsskatt ble holdt tilbake fra, divider med 12 og med 29,6. Multipliser det resulterende tallet med antall feriedager, trekk 13%. Det opprinnelige nummeret er feriepengene.

Anbefalt: